sylwestrowy strzał w dziesiątke (1) tego sylwestra spędzałem z towarzystwem w Hotelu Otomin i mam tylko jedno... jarek beznadziejny Sylwester 2015/2016 (1) Witam, goscilam w tym hotelu na Sylwestra. Muzyka byla beznadziejna, dobrze... Anna nie polecam!!! (1) Generalnie hotel jest ok.Jednak obsluga recepcji i Pani Sabina wiele psuje... pati
Sylwester w Otominie (1) Polecamy bal sylwestrowy w Otominie. Muzyka dla kazdego. Dobrze poprowadzona... Ania Sylwester (1) Wybór hotelu Otomin na imprezę sylwestrowa okazał się bardzo udany.... Bogumil Fantastyczny Bal Sylwestrowy (2) Jesteśmy zachwyceni Sylwestrem 2016 w Czarnej Perle! Pyszne jedzenie, ilość... Eliza Amber Hotel (1) Bardzo fajny hotel. Mieszkałem tam w trakcie wyjazdu biznesowego. Wygodnie,... Jacek Chrzciny 2015 (1) Dwa tygodnie temu zorganizowaliśmy obiad w Dworku z okazji chrzcin naszej... Paweł Dla innych informacja jak jest naprawdę w Zatoce (1) Jeden z Lepszych Hoteli w tej Cenie w Gdańsku. Zawsze przystępne Ceny , miła... Kamil Śłabizna (1) brzydko głośno pociągi jeżdzace nawet w nocy hałasują niemiłosiernie... były gość okropnie (4) Nie smaczne jedzenie, mdłe ,nie doprawione, bardzo małe porcję. Brak... wiki90 Mile odprężenie po ciężkiej pracy. (1) Otrzymałam w prezencie urodzinowym Groupona na zabiegi na cialo od znajomych.... Alicja Odpoczynek tam???? Zarządzający. (2) Mają chyba mylne rozumienie odpoczynku, wakacje a w ośrodku kucie, wiercenie... Tomson ból pleców (1) poszłam na masaż dla relaksu i odprężenia, wyszłam z naderwanym mięśniem w... magdalenawolska super (1) pokoje bardzo przytulne,czyste. personel bardzo pomocny,sniadanka pyszne.. ja wesele polecam (1) Mieliśmy wesele we wrześniu 2015, wszystko było super! Jedzenie bardzo... Asia Bardzo ciekawe miejsce! (1) Bardzo ciekawe miejsce do spędzenia czasu we dwoje, bogata oferta zabiegów w... Iza Wesele bez stresu (1) W październiku br. organizowaliśmy w tym Hotelu wesele. Mimo, iż na początku... Ilona i Bartosz Pani Sylwia... och ach... ;-) (1) Jestem stałym bywalcem w tym hotelu (wyjazdy służbowe). Wszystko na... Stały bywalec POLECAM 100% (1) Super jedzenie w restauracji, miałem okazję spróbować wielu dań- i poziom... Aleksander Kępa