super (1) Bardzo lubię ten hotel, restauracja to w ogóle bomba, pyszne jedzenie, że... Casper Wesele tragedia (1) Nie do pomyślenia!! Okropna obsluga,kelnerzy ubrani kazdy inaczej, nawet nie... Nela Bajecznie i romantycznie (1) Spędziliśmy romantyczny wieczór we dwoje.Po pysznej kolacji skorzystaliśmy z... Jacek i Aneta
Mozna sie zakochac (1) Jak w tytule;) pokoje piekne, widac ze odswiezone, restauracja podaje... Mariusz Wow! (1) Bylismy z mezem i poltorarocznym dzieckiem goscmi tego obiektu przez tydzien... Karolina nr1 w Sopocie (1) Dobra lokalizacja, przytulne pokoje, przemiła obsługa. Polecam w 100% Beata Polecam (1) Miniony weekend wraz z koleżanką spędziłam w trójmieście. Nocleg... Ewa Anita P (1) Super obiekt. Spędziliśmy tam cudowny tydzień. Obsługa przemiła, a kucharz... Anita Polecam!!! (2) Witam. Serwis super. Obsługa pierwsza klasa. Najlepsza ze wszystkiego była... Marzena Super Hotelik (1) Kameralne miejsce, przytulne pokoje. Za płotem morze i alejki do... Misiek Wynajem sali wraz z cateringiem. (1) Miałem częściową przyjemność uczestniczyć w szkoleniu, które odbyło się w... Mat Tygodniowy Urlop w trojmiescie (1) Z rodzina przyjechałem na urlop do trojmiasta, zatrzymaliśmy się w hotelu... Maciek Koszmarne jedzenie (1) Bylam na 2 dniowym szkoleniu nie moge odniesc sie do pokoju bo nie nocowalam.... Klientka Restauracja - nie polecam (1) Byliśmy wczoraj z rodziną w zachwalanej przez znajomych restauracji w Hotelu... Kamila marjan (1) Dwukrotnie tu czekalem w restauracji jako gosc hotelu i dwukrotnie nikt nas... marjan Pierwsza Komunia (2) Na świeżo oceniamy bo z żoną i córką byliśmy bardzo zadowoleni. Personel... Piotr Polecam! (1) świetne miejsce ze smaczną i nie drogą kuchnią! Krzysztof i Anna Okropne miejsce (4) Cena zbyt wygórowana. Zdjęcia zamieszczone na stronie internetowej nie zgodne... Turysta Serdecznie polecam (1) Byłem, bawiłem się . Gorąco polecam ze względu na wspaniałą atmosferę oraz... Adam SWIETNE MIEJSCE! (2) Gorąco polecam! znakomity pod każdym względem! profesjonalna obsługa, smaczne... Katarzyna