Nad samym morzem w Sopockim Parku (1) Wspaniale umiejscowiony obiekt. W centrum sopockiego parku. 2 min do morza.... Kuba klient (1) Weekend w Sopocie był bardzo udany. Dzięki Waszej restauracji jedliśmy u Was... Marcin Bajecznie (1) Wspaniale miejsce na weekendowy wypad we dwoje. Pokoje wygodne i przestronne. Tomasz
Aga (1) Duży parking to w Sopocie ogromny atut. Wpadliśmy z rodzinką tylko na kawę i... AGA Voucher upominkowy- strata pieniędzy i czasu. (1) Wczoraj(25.10.) zrealizowałam voucher upominkowy- na 1h.masaż olejem... Angelika Smaczne jedzenie, przyjemny kameralny klimat. (1) Smaczne jedzenie, przyjemny kameralny klimat. Świetna lokalizacja w pobliżu... Lena Polecam (1) W hotelu czysto.Miła obsługa.Wyśmienite jedzenie.Idealne miejsce na... Balbi Dziękuję za rehabilitację (1) Jestem bardzo zadowolony z rehabilitacji nadgarstka przeprowadzonej w Hotelu... lem super (1) Bardzo lubię ten hotel, restauracja to w ogóle bomba, pyszne jedzenie, że... Casper Wesele tragedia (1) Nie do pomyślenia!! Okropna obsluga,kelnerzy ubrani kazdy inaczej, nawet nie... Nela Bajecznie i romantycznie (1) Spędziliśmy romantyczny wieczór we dwoje.Po pysznej kolacji skorzystaliśmy z... Jacek i Aneta Mozna sie zakochac (1) Jak w tytule;) pokoje piekne, widac ze odswiezone, restauracja podaje... Mariusz Wow! (1) Bylismy z mezem i poltorarocznym dzieckiem goscmi tego obiektu przez tydzien... Karolina nr1 w Sopocie (1) Dobra lokalizacja, przytulne pokoje, przemiła obsługa. Polecam w 100% Beata Polecam (1) Miniony weekend wraz z koleżanką spędziłam w trójmieście. Nocleg... Ewa Anita P (1) Super obiekt. Spędziliśmy tam cudowny tydzień. Obsługa przemiła, a kucharz... Anita Polecam!!! (2) Witam. Serwis super. Obsługa pierwsza klasa. Najlepsza ze wszystkiego była... Marzena Super Hotelik (1) Kameralne miejsce, przytulne pokoje. Za płotem morze i alejki do... Misiek Wynajem sali wraz z cateringiem. (1) Miałem częściową przyjemność uczestniczyć w szkoleniu, które odbyło się w... Mat Tygodniowy Urlop w trojmiescie (1) Z rodzina przyjechałem na urlop do trojmiasta, zatrzymaliśmy się w hotelu... Maciek