Udane wesele (1) Ostatnio organizowałam wesele w hotelu gdynia. Obsługa była bardzi pomocna, a... J Polecam Novotel Marina Gdańsk (2) Wspaniały hotel.Miła obsługa klientów, czyściutko, przyjemnie, bardzo wygodne... Basia Super hotel (2) Sporo czasu spędzam w Gdańsku ze względu na rożne spotkania biznesowe i jest... Maciej
Najgorszy hotel w jakim byłam (2) Wybraliśmy ten hotel 3 miesiące przed planowaną podróżą. Nie mogliśmy się... Anna Hotel Idealny Na szkolenie pracowników (2) Hotel Dal w Gdańsku to idealne miejsce na organizację szkoleń dla... Andrzej Wojciechowski Sylwester w Logos NIE NIE NIE i jeszcze raz NIEEE!!!! (2) Sylwester w tym hotelu mimo , ze koszt jego nie był najmniejszy 245pln/ os -... Monika Uwielbiam PURO (1) Puro to dla mnie hotele, do których chce się wracać. Wyjątkowe wnętrza i... Asia Piękny hotel (1) Wspaniały wystrój hotelu. Nowoczesny i przytulny. Miła i kompetentna obsługa.... Nina Przereklamowane. Zdecydowanie nie polecam. (1) Pięć gwiazdek to kompletne nieporozumienie. Właściciele nie mają pojęcia, że... Gość Sylwester (1) Mega fajna impreza, bardzo dobre jedzenie. Polecam Marek Nie polecam (1) Wydalem 220 zl od osoby I byl totalny chaos, stoly byly puste, jeden kelner... Adam Polecam (1) Powiem tyle - wszyscy chwalą śniadania, pokoje, czystość, położenie blisko... Iza Zachwyca świeżością produktów (1) Obiekt warta polecenia, jestem zachwycona świeżością produktów. Restauracja... Teresa Hotel wart uwagi (1) Hotel ładny. W środku gustowna elegancją. Piękna lokalizacja. Idealny na... Marcin Rodzinne wyjscie (1) Wyjście rodzinne z małą córeczka, bardzo miła obsługa od samego wejścia, z... Wiola Andrzejki (1) Lokal bardzo ładny, dostosowany do tego typu imprez, obsługa przemiła, ale... Iwona andrzejki (1) Niestety bardzo się rozczarowaliśmy tegorocznymi andrzejkami. Impreza... anna Duży wybór ryb (1) Duży wybór ryb, MENU dziecięce podpasowało dzieciom! I ten plac zabaw dla... Paweł Pyszny homar (1) Pierwszy raz w życiu jadłam homara, wszystko fajnie podane, sztućce do homara... Anna Bardzo duży wybór ryb (1) Węgorz, labraks, pstrąg – barzo duży wybór ryb, lubisz zjeść i dobrze się... Renia