Hulajnoga. Od kiedy dla dziecka?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Od kiedy wasze dzieci zaczeły jezdzic na hulanjodze? Moja Wera(22mc) teraz jak widzi na dworze dzieci na hulajnodze to sie strasznie "podnieca" i krzychy mama noga i śmiesznie próbuje naśladować. zastanawiam sie czy jej kupić, czy da radę jeździć?
Widziałam takie na 4-rech lub 3-ech kółkach.
Jaką możecie polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hulajnoga. Od kiedy dla dziecka?

moja na 3 lata dostała taką na 3 kołach i jeździ :)

w mojej rodzinie niespelna 3latka tez dostala na 3 kulkach i jezdzi..taka co gra muzyczka, z rozowym koszyczkiem z przodu..bardzo fajna..a kupilam ja w sklepie dla dzieci za niecale 50 zl..

Moj synek zaczął jeździć przed 2 urodzinami Teraz ma 2i 5miesięcy i naprawde zasuwa na 3 kołkach oczywiście .Ostatnio w sklepie próbował na dwóch i tez dawał radę :)

Hej, mój synek zaczął jeździć na takiej z trzema kółkami jak miał dwa latka. W czerwcu przesiadł się na rowerek biegowy i teraz już ładnie utrzymuje równowagę na dwóch kółkach.

dzięki dziewczyny, to ide kupic dzis hulajnogę dla córy :-) a powiedzcie jeszcze na 3kółkach to te podwójne z tyłu czy z przodu bo różne widziłam?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nasza dostała na 2 urodziny taką 3 kolową, 2 kółka z tyłu. Śmiga zarówno po chodnikach jak i po polu:)

lepsze sa dwa kolka z tylu

dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam. czy ważne jakie koła ma ta hulajnoga? kauczuk sylikon czy jakies inne?

polecam te http://www.aktywnysmyk.pl/hulajnogi-micro/144-hulajnoga-mini-micro-niebieska.html
jest rewelacyjna, tylko cholernie droga :/

Inne tematy z forum

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...