zróbmy coś z tym (1) spore poruszenie i rozżalenie wywołała ostatnia wiadomość z kochanego ztm zkm... j_anka CHYBIDAR (1) Na urodziny znów komplet kosmetyków do mycia, tfu- one chyba starczą do... Grzegorz Rymopis Sopockie Referendum (2) SOPOCKIE REFERENDUM - TO NIE JEST WYDARZENIE LOKALNE! Zbliża się... Klaudi
A to wierszyk o volksdeutschu: (92) Kto ty jesteś? Folksdojcz mały Jaki znak twój? Chlebuś biały Kto Cię... grzyb międzypalcowy SMAK GWIZDANIA (1) SMAK GWIZDANIA : Wczasowicz nad jeziorem słyszy wody plusk- to kolega z... Grzegorz Rymopis SĄDZIŁEM, ŻE W MAJU – PÓJDĘ DO RAJU : (1) Dla Niego to pewnie nie gra roli, że operacja się odwleka. Doktora nie... Grzegorz Rymopis Dowód dla Ćmy (7) http://www.norastwora.republika.pl/babska autoszkola 1.jpg Ha! a tutaj... Stvoriczko KORZENIE (1) Jeśli samemu w łóżku smutno Ci Boże, - to najlepiej weź się i ożeń. Bo... Grzegorz Rymopis EMERGENCY 4 (1) CZY wiecie może czy gra emergency 4 pójdzie na VISTE? Z góry dziekuje dymek remont na skrzyzowaniu opackiej grunwaldzkiej i pomorskiej (7) jest 1.22 w nocy, remontują drogę, od tych maszyn caly blok sie trzesie, mam... vex to jednak moja ulubiona gazeta (1) niesioł stwierdził, że rzepa to organ pisowski. a ja pisu w dużej części nie... hbo POCHODY (3) Dawniej to była władza- - co na pochodach za darmo piwo dawała, bo człowiek... Grzegorz Rymopis psy na plaży (14) Wszem i wobec wiadomo że psów na plaże nie wolno wprowadzać nie mówiąc o... Konrad Tuningowa Wojna Północ-Południe - kolejne starcie edycji 2009 - Gdynia, SpeedMania - 17 maja 2009 (1) Największy cykl imprez tuningowych przechodzi do ofensywy. Kurz bitwy... only_the_lonly : (4) uwielbiam taką pogodę. deszcz i silny wiatr, szybko przetaczający po niebie... ćma barowa pękny konik za smsa (1) Kup zdjęcie naszego konika i pomóż dzieciom :) Prościej już być nie może.... aljawor 61:02 (4) 61:02 CHL 1-0 BAR faulu nie bylo, a jednak sedzia pokazal rzut wolny ,od... lm Brzezno (2) Kiedy w Brzeznie odnowia te bloki na hallera? Michal SCHMALETZ (1) Niezły kawałek. Kumpel mi polecił bo to jego znajomy jest akurat wykonawcą.... TotenKopf NSZ SZCZERE OŚWIADCZYNY (1) Pod nosem sobie gwizdam, że „bardziej od Twoich ust”- podoba... Grzegorz Rymopis