JużANTYKAM Pan i ja : (1) Prezydent na całym świecie niczego się nie boi- bo nad nim wysoko, tylko... GRZEGORZ RYMOPIS Mam nadzieję że... (99) ...nie zdołowałem ani nie uraziłem nikogo swoją ostatnią wypowiedzią. Nie... Shaigan Aegirsson + ................ (1) Rozdygotana Wpatruję się w paznokcie Pod którymi jeszcze resztki Twojej... *Kropeczka
Zapraszam panów na darmowe strzyżenie!! (1) Witam. Serdecznie zapraszam Panów na darmowe strzyzenie, które odbędzie się w... marta.gdansk Smoła (1) Ze wszystkich sił staram się otworzyć oczy poruszyć palcami drgnąć... *Kropeczka Ciąża (5) Jestem w ciąży w pierwszym miesiącu niewiem co robić niechce tego dziecka... ktoś Chętnie przyjme szczeniaczka! (1) Przyjmę szczeniaczka do 3mies, najlepiej kundelek, płeć obojętna, z... ProQsiM LIMERYK I MOSKALIK TO ZABAWA (1) Na tym polega zabawa, aby komuś zrobić kawał. Mi się udało, bo się... Grzegorz Rymopis ZARZUT KORUPCJI czyli : CHCIEĆ TO MÓC (1) O cóż toczy się cała sprawa- gdy będę wprost zarzucony korupcją, to nie... Grzegorz Rymopis Trójmiejski kabaret Pyda Squad - Parodia Melkart Ball (3) http://www.wykop.pl/link/150628/pyda-squad-parodia-melkart-ball Polecam Anita EUROPEJSKA PARTIA PRZYJACIÓŁ PIRATÓW (1) Kto powiedział, że piraci założą frakcję w Europarlamencie, ten pewnie... Grzegorz Rymopis Re „ZARZUT KORUPCJI”: (1) O cóż to toczy się cała sprawa przecież jeśli jesteś wprost zarzucony... Grzegorz Rymopis ODDAM PAPUŻKI FALISTE Z KLATKĄ I WYPOSAŻENIEM (2) Witam, Mam do oddania pięcioletnie papużki faliste (parka). Bardzo ładnie... Yooki Oddam 5 letni monitor 17 cali (2) Witam, oddam 5 letni monitor 17cali. Monitor był i jest w pełni sprawny.... simon prośba o 5 min Waszego czasu (1) witam :) wraz z Koleżanką tworzymy pewien projekt, który jest pracą... runfree ZABAWA W KLOCKI, SÓL I PIEPRZyk : (1) Kto powiedział, że Indianie- stawiają czasem klocka, ten zaparcia fest... Grzegorz Rymopis KRYZYS ?!?: (4) (Świat się zmienił, bez trzęsienia ziemi.) : „Optymaci... Grzegorz Rymopis : (5) lubię rano wstawać kiedyś zupełnie nie do pomyślenia "...6.00 rano to dla... ćma barowa GORSZY RAJ : (1) Każda Duża władza, bez żadnej odpowiedzialności zawsze załamie- nawet... Grzegorz Rymopis Załamana własnymi i innych bab dokonaniami... (2) Podzielę się cytatem:P "Bóg jest nieograniczenie miłosierny a kobieta... Kasieńka