"Nowocześni", pełni przesądów (9) Czy może być coś bardziej zabawnego niż pomysł "nowoczesnych" by w niektórych... łowca absurdów Uzurpatorzy (2) Media wkroczyły kilkadziesiąt lat temu na ścieżkę ewolucji politycznej, gdy... łowca absurdów Wygrana w totka to za mało... (7) aby sobie sprawić taką chawire. W opisie tego nie ma, ale sprzedający dodaje... ~~c~~
Fatalne skutki pomieszania materii (2) Z zainteresowaniem czytuję teksty ekonomistów, ale muszę stwierdzić, że nie... łowca absurdów 187 (7) 187 dzieci do lat 14 zginęło z rąk "Żołnierzy Wyklętych". II PRL i jej... Skydiver poczta polska (5) dziś 30.01 2017 otrzymałem list polecony wysłany 20.01 br. z miasta... janusz " Znowu tych Ruskich chce sprowadzać..." (5) Tak skomentowała nastawienie ludzi do kwestii repatriacji Polaków z... łowca absurdów trudny wybór ;) (2) Nie wiadomo na co się zdecydować ~:)))) http://youtu.be/KMT1FLzEn9I lukrecja dron nad moim domem (31) Nad ranem, (między 3-cią i 4-tą) na moim domem latał dron. Jest to dziwne i... lukrecja do Mansona z lasu (180) tak mi się przypomniało odnośnie meskich rozrywek. pisałeś kilkukrotnie, że... ćma barowa Dla satysfakcji czy na zlecenie ? (15) Kiedyś toczono dyskusję na temat najstarszej profesji świata zastanawiając... łowca absurdów for łowca... (5) ...z przerażeniem :) Potęga myśli i energii czy macki wirtualnej manipulacji... lukrecja dla afrykanskich dzieci (1) na Magdagaskar---kto chce pomoc?..ludzie robia paczke,zbieramy co kto moze,ja... isztar Obudźcie się ludzie (11) Oni zaczęli już wojnę i jeśli pozwolimy na przyjmowanie ich pod nasze niebo,... STOP Biedna menażeria (5) Biedna menażeria. Tak się starała i nic z tego. Na nic wycie, ujadanie,... łowca absurdów Siedem Smoków, czyli Siedem Grzechów Głównych - jak je zwyciężać? (3) "Siedem Smoków, czyli Siedem Grzechów Głównych - jak je zwyciężać?"... Remes Wigilijny pasztet i wigilijny znicz (8) Nomen, omen pasztet kulturowy. Nic dziwnego to najzwyklejszy obraz czystej... łowca absurdów Miłośnicy mętnej wody (3) W Polsce mamy do czynienia z niezwykle toksyczną mieszanką pochodzącą z... łowca absurdów Żadna praca nie hańbi (4) Dobry wszystkim, ponieważ okres poświąteczny można uznać również za okres... Bolek82 Kto dopuścił do dewastacji Parku Oliwskiego ? (24) Wydarzenia z puczem opozycji przytłumiły echa inwazji na Park Oliwski i... łowca absurdów