Ładnie to tak na Polaka Niemcom donosić ? (3) W październikowym wywiadzie dla Onetu Kaczyński powiedział tak : Proszę... Skydiver somewhere in Gdynia :D (3) Cześć, znajdę gdzies w Gdyni miejsce, gdzie się kalibruje alkomaty? Czy jest... nikolas wokal, perkusja, bas, klawisz - poszukiwani do nowego projektu (1) witam. jestem gitarzystą poszukującym muzyków z otwartymi głowami do zupełnie... marcin
Najgorszy łagr w Polsce (7) Nie poleca, jakis łysy dres jest tam teraz buissnessmanagerem . Podbiera kase... Milenka gastro przemyślenia (22) dziś o czymś, co mnie dziwi i przeraża jednocześnie. przeglądając nowe posty... ciachozkremem Dziwactwa i fiksacje (10) Ludzie generalnie wygadują niedorzeczności. Pół biedy jeśli wypowiadają się... łowca absurdów Medialny wampiryzm (3) Media elektroniczne cierpią, w pewnych określonych sytuacjach, na wrodzony... łowca absurdów Wątek o bele czym ;-) (367) Lubimy tak sobie czasem pogwarzyć o czymkolwiek,przeskakując z tematu na... inka-inka Jakie gazety z ogłoszeniami w Trójmieście? (2) Jakie gazety z ogłoszeniami typu Usługi,Praca,Motoryzacja znajdę w... Sławek Mistrz Gang Bang (16) W końcu jesteście dorośli. Ba, nawet już niektórzy sędziwi, skoro pamiętają... jaq No chyba już czas ... (9) powiedzieć, że chociaż bywam tutaj od siedemnastu lat, a niektórych z Was... Manson the Forester Cwaniacy i frajerzy (19) Czy istnieją frajerzy? Otóż nie, frajerzy to byt subiektywny, istniejący... łowca absurdów Czy leming ma sumienie? (14) Mieć to mało odpowiednie słowo, ale trudno, niech będzie. A poza ttym, czy... łowca absurdów Na co tak naprawdę skarżą się polscy przedsiębiorcy (22) Na co skarżą się polscy przediębiorcy ? Na problemy ekonomiczne? Na nadmiar... łowca absurdów Niemiec w Polsce (3) Czy Niemiec znajdzie w Polsce pracę ? Niemiecki , angielski biegły ,... 00 Mam swój rozum (64) Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!! Produkujemy "nierobów 500 Plus"a po latach... Kermit zdarza Wam się... (21) ...napisać do kogoś długi mail/list... i po prostu nie wysłać go/ skasować?... lukrecja Albo gramy w szachy albo w warcaby (18) Zgroza. Proszę zapoznać się z sondażem CBOS na temat respektowania zasad... łowca absurdów Adminie, interweniuj (9) Czy to wpływ gimbazy czy może jeszcze podstawówki z tym przedrzeźniactwem ?... łowca absurdów Boski prąd z Energi (2) Był u mnie inkasent z Energi. Nie chciał się wypowiadać o nowej ofercie... jaq