Czy ludzie niezrównoważeni psychicznie powinni być przyjmowani na uczelnie wyższe? (1) Czyli lekcja z wariatem.... Co o Tym sądzicie ?... Nita kalibracja (5) alkomat mi zaczął wariować jednak wszędzie uspokajają że to tylko kalibrację... NikodemDe Co po psychologii? (19) Córka chce iść na psychologię... Zastanawiam się czy to dobra decyzja... Co... mar
Klapa koncepcji demoliberalnej (2) Życie ludzkie jest życiem zanurzonym w przestrzeni społecznej, a przestrzeń... łowca absurdów picie do lustra (1) Naparzyłam sobie mocnej kawy pod przecenione kabanoski (4 opakowania) i... lukrecja piękny, zimowy dzień (7) Kochani zaklinacze zimy, szczególnie Ci, którzy tęsknili za zimą 100-lecia... lukrecja Śnieżnej epopei ciąg dalszy (5) W Gdańsku sypie śnieg, dosypało do tego co bylo wcześniej już parę... łowca absurdów Mój muzyczny kącik cz.5 (1024) https://www.youtube.com/watch?v=Z0lufcRgZlA ""Tajemnica natury unosi się w... ~~c~~ Skandal w kościele (5) Dziś, podczas mszy dla dzieci o godz. 11.30 w kościele w Jelitkowie, ksiądz... Oburzona Get Back (17) Czy miał ktoś z Was telefony z "Get Back"? Ja ostatnio mam codziennie, za... zielona_ Miejsce na 30 urodziny. (3) Witam, poszukuję miejsca na urządzenie 30 tych urodzin. Szukam coś w stylu... malami87 Nia macie na bułki ? Jedźcie ciasteczka (6) Właśnie zakończył się w przestrzeni miejskiej sezon serialu poświęconego... łowca absurdów Oczy szeroko zamknięte czyli reakcje na systemową biedę (24) Do tej pory uważałem się za człowieka zorientowanego. Zdawałem sobie bowiem... łowca absurdów Kontrola zwolnień lekarskich (3) Jak to wygląda w praktyce? Pracodawca może przyjść do domu i sprawdzić czy... magdajj efbiaj... ;) (20) Za darmo odegram "głupiego jelonka", non profit :) Bujamy i swingujemy... lukrecja Aaajjj... Jak mogłam przegapić;) (27) Drodzy, przecież dziś obchodzimy po raz 11 Światowy Dzień Orgazmu na Rzecz... Squirrel-lka Marana tha (16) ''Gdy z kolejowej wyrwany drzemki, Na widok dworca w Tczewie mówiłeś: No, jak... the raven Tanie liquidy do e-paierosów (5) Czy ktoś się orientuje, gdzie w Gdańsku kupię tanie liquidy? Będę wdzięczna... MagdaGa Jak golić i pielęgnować brodę (30) Witam. Od jakiegoś czasu "bawię" się w zapuszczanie hipsterskiej brody.W... bartekkkkk Z kim chciał(a)byś spędzić Sylwestra ? (33) Sylwester z Ryszardem Petru ? Nie, drodzy Państwo, to nie pomysł... łowca absurdów