firmowa poczta elektroniczna (11) Jak to jest, nie tyle w kwestii etyki co prawnej z korespondecją firmową, a... Skowroniasta Potrzebna pomoc (24) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/przyjme/zimno-zimniej-i-najzimniej-ogl4630288... sąsiadka zmarzniętej Porwana Magda nie żyje!!!!! (42) przypadkowa śmierć dziecka posunęła matkę do kłamstwa............:(... al
A co jest? Ja jestem! (29) Oleńka, aż wlazłam do tego HP. Agatha najlepsze teledyski muzyczne (49) W czasach gdy MTV stała się telewizją o randkach, można zatęsknić za starymi... Ktoś i Kasandra MRÓŻ - PAMIĘTAJCIE O ZWIERZĘTACH (14) PRACUJĘ W JEDNYM Z MARKETÓW TRÓJMIEJSKICH I ZNÓW NIESTETY JAK CO ROKU JESTEM... kaśka Pomnik II wojny światowej... (1) ...to głupia rozrzutność!! W samym Gdańsku są dwa miejsca, mogące służyć za... Gość z zewnątrz Paniom wstęp wzbroniony (17) Czy są w Trójmieście kluby tylko dla panów ? Lub kluby, które w określonych... FX seminarium z zakresu ochrony p.poż pt. "Pali się" (4) witam, dostałem bilety na widowisko muzyczne "Notre Dame" na 12.02... pawel czy widzidzicie w ciemności? (3) Chodzi o film W ciemności Agnieszki Holland temat dobry ale zrobiony słabo... kierowca grzanie w skm (11) Witam, problem znany nie od dziś, nie będę się rozpisywał na temat trudów... Tomek Das Moon w Sopocie (1) HA! Już nie mogę się doczekać! 16.02 przyjedzie do nas zespół Das Moon. Od... Bohdan szewc w centrum Gdyni (11) gdzie znajdę szewca ?? k. wstawać... (1) http://www.youtube.com/watch?v=N_5kv8QeBBc zgred nieogrzewane kolejki SKM!!! (1) ciekawa jestem, czy ktoś z podróżujących SKMką ma podobne spostrzeżenia, że... taka jedna Rodzina (16) Najlepiej na zdjęciu i daleko....Pomagasz, starasz się i tak dostajesz kopa w... lil dobre jedzenie (30) nie dla mnie. dla dżamajki. nie, nie robię w tej firmie za prowizję. po... hobo LILU - C/A (PREMIERA) (2) Najnowsza płyta Lilu przypomina nieco ekskluzywne pismo dla kobiet w wersji... kankan87 Styloojeden - Z tylu jeden (PREMIERA) (1) Po dość długich perturbacjach i kontrowersjach związanych z migracjami... kankan87 Mrozy (5) Podobno mroźna pogoda zabija bakterie, robactwo i inne ścierwa, jednak jak... 123