NowyStaw (8) czy jest tu na forum Janka. niech się odezwie df witam janka (12) dla czego nic nie piszesz df Powala mnie (39) ...ta babka. Na ryj. Milion razy mógłbym słuchać jej w tej aranżacji.... ~~c~~
witamy franka... (5) witamy franka na naszym forum.czy jestes franiu wolnym czlowiekiem odezwij sie sasiadka Bieżące informacje (54) dopada mnie deprecha:/ Izabell czy... (10) ktos wie cos na temat firmy marbud gdynia?Jak sie tam pracuje,jakie sa place? anonim jest tu jakiś bankowiec? (4) bo mam pytanie pilnie Izabell recepcja w domach studenckich (9) jak sie dostac bez.... nina Bóg jest boski (15) Rozumiecie, problem polega na tym, że Bóg dał mi mózg i penisa, lecz krwi... antyHalewicz Polska A i B? (6) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/297409_10150351... ssds Miejsce na imprezę w Gdyni (11) Witam, Planuje urządzenie sporej imprezy z okazji 30 urodzin na ok. 25 osób.... kamil Agent Tomek i ex-archeolog a.k.a apolityczny Kamiński w sejmie - SKANDAL!! (6) Centralne Biuro Antykorupcyjne, jak nazwa wskazuje, miało być narzędziem do... Halewicz to nie żart! (3) "Kanadyjska Partia Nosorożców (Parti Rhinocéros du Canada, Rhinoceros Party... Polska Partia Piratów Czasami świadomie zachowuję się spontanicznie. (12) witam Halewicz,ty na pewno będziesz wiedział Dlaczego po frazie "Nie chcę... antyHalwicz GeoCaching Trójmiasto (1) Fanów oraz uczestników gry GPS, jaki i zainteresowanych... tyniaczkos Dziwne Pragnienie yhm.... co robić ; (77) Od około tygodnia nie mogę spokojnie w normalnym trybie penerskim... Pener30 Sylwester 2011 oferty propozycje (9) Czy spotkaliście się już z jakimiś ofertami sylwestrowymi chodzi mi o jakąś... Aga Panie Halewicz... (87) ...mam pytanie...jeśli to nie tajemnica...co Pan robi na co dzień poza byciem... Izabell kto to taki? (5) "Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach:... (viki) ZUS-zawieszenie emerytur osobom pracującym bez rozwiązania stosunku pracy (5) Czy jest ktoś zainteresowany powyższym tematem? Wprowadzenie tego... DORO