watek prawdziwei gospodarczy (125) to na poczatek... ssss język spadł na psy... (50) Ubolewam, że niegdyś język powszechnie uważany za wulgarny i obraźliwy jest... Izabell VAT o co kaman (4) ke ? 25% VAT od stycznia ? poebao ? WiatruCzas
Magda G. i wczorajsze kuchenne rewolucje. (13) Po obejrzeniu wczorajszego odcinka przeraziłam się... Przeraził mnie brak... makulka mmmmmmm (6) mmmmmmmmm mmm Czy ktoś wie jak się dostac na pewną ulicę w Gdańsku (7) Hej może znajdzie się osoba która wie na ktorej stacji skm trzeba wysiąśc by... Ciekawa20 TEST (Polistyren) (1) test - nie czytać ! :) test Zakochanie (25) Oblałeś mnie swoim rumieńcem Odeszłam jakby nic się nie stało A... *Kropeczka Pozdrowuchy (60) Dla mansonowatego Mansona, Szurki, Kropy, Stwora, Hobego i K&K. I dla Ani z... ~~c~~ tiamat (6) może ktoś z was orientuję się gdzie kupie słuchawki razer tiamat 7.1? czy... dafne Nic tak nie Stawia.. (33) ....na nogi z rana jak dobry sex, czy dobrze zaparzona kawa - to zapewne... WiatruCzas Mrówka i Konik Polny (10) Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i... Halewicz Bez tajemnic (6) Na kanale HBO pojawił się polski serial " BEZ TAJEMNIC". Jestem ciekawa... NitkaN Myślisz, że jesteś wolnym człowiekiem ? - zapomnij. (68) Za pewne już wszyscy z Was słyszeli o brawurowej akcji złapania przestępców... WiatruCzas przepis na udany związek ? (21) Co o tym sądzicie, czy coś takiego w ogóle istnieje czy są to tylko... WiatruCzas Jedno czy drugie ? (8) Bezpieczeństwo czy Inwigilacja ? Pamiętacie mój topic o... WiatruCzas Co mu dolega?? (6) Witam. Mam problem z moim kotkiem.. Ma z 4-5 miesięcy. Przebywa na dworzu ale... smutna :( Najlepsze miejsce na urodziny? (7) Cześć, mam pytanie! Jestem w Gdańsku od niedawna, a jutro mam urodziny i... Agulinka lechia - lech gdzie w pubie? (1) wiecie gdzie można obejrzeć mecz lechia gdańsk lech poznać 22.10 w pubie... superman szkoła (4) Gdzie jest liceum lub technikum morskie? zanka