ZUS-zawieszenie emerytur osobom pracującym bez rozwiązania stosunku pracy (5) Czy jest ktoś zainteresowany powyższym tematem? Wprowadzenie tego... DORO Dystans do samego siebie... (4) Dystans do samego siebie... Według psychologów dystans do samego siebie... qwert123456 Koncepcje polityczne PIS - IVRP (35) "Dopóki nie zostaną osiągnięte cele ogłoszone w statucie naszej Partii,... Halewicz
Hejka (19) Lubię frytki, a Ty ? Pener30 Malaga Tiki Taki i... (7) ...brak kasztanów. Miewacie jakieś tiki nerwowe, które są powtarzalne ?... WiatruCzas Mam mały problem (5) Nie,nie!to nie ten co myslicie spoko i sorry że nie pisze na... antyHalewicz i po wyborach ufffffffffff (26) Kto głosuje na PiS ,głosuje również na PO,kto głosuje na PO,głosuje na... antyHalewicz Wybrane cytaty z matur (40) Wybrane cytaty z matur Język polski >> * Adam Mickiewicz wykończył szkołę... Halewicz Halewicz - polityczny kibol? (31) ostatnio głosno o kibolach - kibol to pojecie, ktore jakos wszyscy... sss Porządny facet nosi dobre buty (53) I on miał być premierem? o_O... Halewicz nie rozumiem utyskiwania/ataku na Halewicza (27) Facet ma swoje poglądy, jego sprawa, ale żeby masa ludzi od razu robila posty... Konon Wątek polityczno-gospodarczy - specjalnie dla sss (12) Zapraszam Cię Drogi Interlokutorze do dyskusji gospodarczo-politycznej:) Halewicz Halewicz i antyHalewicz+sabo nie idzcie tą drogą ! (1) jak was czytam,jestem za eutanazją polskie piekiełko Halewicz to taki nasz Hydeparkowy Chuck Norris (7) To Halewicz wymyślił Hydepark.nie szukaj tu puenty,po prostu to doceń małolatka Poezja alternatywna (11) Pewnego dnia kwietnia,roku pamiętnego Objawił nam się Halewicz,witaj tu... Poeta lekko głupawy cytat z Bartoszewskiego - dziadek chyba już nam odlatuje... (22) "Ludzie, którzy nie głosują w wyborach niech później niczego od państwa nie... sss Halewicz musi odejść (1) :Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą: Balcerowicz Dzień Dobry PISowianki wstydliwe:) (20) I jak tam samopoczucie po przegranych wyborach? Wczoraj sączyłem z lubością... Halewicz nie ma wody (4) Nie mamy wody przy ulicy Pilotów w Gdańsku. Czy ktoś jeszcze?:) Ania Halewicz ludzie plują ci w twarz a ty piszesz że deszcz pada,co z toba? (5) jak żyć panie Halewicz jak żyć? Jacek Demlin