Gdzie kupić płyty z muzyką Czeskich zepołów? (1) Może ktoś ma, zna porządny sklep internetowy polski lub czeski, może ktoś... Człowiek_z_Trapezfiku Głosujcie, ale nigdy na PIS (71) Głosujcie, ale nigdy na PIS anty-ry Glosujcie, ale nigdy na PO+SLD+PSL = PZPR bis - monolit partyjny (14) Skompromitowane PO w koalicji z SLD i PSL?? jako monolit partyjny???... ...
UM w Sopocie - urzędniczy horror (7) Aktorzy: Urzędnik UM w Sopocie Przedsiębiorca z południa Polski Scena:... Halewicz Dość ideologicznego bełkotu! (53) Zbliżają się wybory i jestem wręcz pewien, że swój głos oddam na PO. A czemu?... Halewicz dziwne zjawiska (10) przed momentem nad osową przeleciała w zawrotnym tempie duża pomarańczowa... poznaniak W ciągu najbliższych 10 lat wybuchnie u nas wojna? (6) Pewien Pan w telewizji opowiadał, że jak kryzys się nie skończy to najdalej... cywil magiczna formuła... (7) ...woda,słód jęczmienny,chmiel... ech... MIĘKKI ELEKTORAT (1) Naprzeciw - -Twarda Mocna Gwardia i Miękkie Elektoraty. Czyli Osoby,... Grzegorz Rymopis wybuchy (11) byłem dziś w gdyni i wieczorem dało się usłyszeć wybuchy i rozblyski na... oko Dziewczyna przyjaciel ;) (6) http://img6.imageshack.us/img6/5826/dziewczynaprzyjaciel01.jpg... Halewicz Do tych co wiarę tracą i drogę gubią (168) Iść śladem Pana „Miałem kiedyś sen. Szedłem po plaży przy boku... Halewicz X- Rumer 7.0 - najlepsze oprogramowanie do promocji w Internecie ! (1) XRumer 5 darmowych nie dziala, skad pobrac X- Rumer 7.0? napisac wiadomosc... JeremyEn podobne strony innych miast (1) Witam, Trójmiasto ma swoją super stronkę, znacie może stronki innych miast... Iga samospalenie - tresc listu do Premiera (49) http://arnie.salon24.pl/346031,pelna-tresc-listu-andrzeja-z-do-donalda-tuska-... sasas A taraz robimy tak: (1) - Losujemy stronę na Wikipedii. Polskiej,albo angielskiej. Wynik losowania... Stvoriczko własny lumpeks (14) Witam, chcę otworzyć lumpeks w pruszczu gdańskim na osiedlu wschód, gdzieś w... *cin* Przedwyborcze refleksje... (22) ... czyli dlaczego warto głosowac na PiS i dlaczego NA PEWNO wygra PO :)... Andrzej SELGROS ekologiczny inaczej (2) Mieszkamy w Gdańsku a pracujemy w Gdyni. Od roku dojeżdżamy do pracy we 3... alka stoljatstoljat... (5) wszystkim jubilatom ( a szczególnie Tej Jedynej W Swoim Potwornym Wydaniu ) :... ćma barowa