podobno miasto z najlepszą frekwencją na wyborach wygra kasę na wsparcie chorych dzieci (3) dlatego namawiam wszystkich Gdańszczan chodźmy do urn i wygrajmy tą nagrodę! To dobry powód żeby się przejść DOŚĆ BEŁKOTU HALEWICZ!!!!!! (4) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 antyHalewicz co robić ? (22) powiedzcie co mam zrobić z tą sytuacją. Mam sąsiadów, którzy wyglądają na... matylda
pięć minut (18) http://img607.imageshack.us/img607/5179/28092011191.jpg Uploaded with... mati Dzisiejsza debata na UG: PO jest beznadziejne (11) 2011-10-07 16:35 2011-10-07 16:35 Dzisiejsza debata na UG pokazala że PO jest... ss Obstawiamy frekwencję? (26) wg mnie 39-41 % ssss Zadluzenie Polski. Rzad PO+PSL rekordista w zadluzaniu przyszlych pokolen! (31) Zadłużenie Polski w latach 1990 – 2011 1990 - 53,17 mld zł (... ... Wspólny wyjazd do innego okręgu na wybory - możliwość głosowania na KNP (2) Ponieważ w Gdańsku głosowanie na KNP jest niemożliwe, wybieram się na... sadyl Dlaczego głosować ZA PO a dlaczego ZA PISEM? (19) Jeżeli macie ochotę, to proszę o podanie argumentów dlaczego warto głosować... tratatata najlepsza nauka jazdy w Trójmiescie? (1) Witam! Moja dziewczyna chciała by zrobić sobie prawo jazdy. I poszukujemy... sopelpl Przeczytajcie to koniecznie! (2) "Kurier. Pismo Samorządu Gospodarczego" Wydanie X 2011. ss Nie będzie korków po wyborach :) (6) Obiecuję, że po wyborach nie będzie niczego, nie będzie zatem i korków.... Kononowicz Biedroń w Gdyni - nie chcemy go! (74) Biedroń - Dzisiaj swoim wizerunkiem i samą obecnością popsuł wielu Rodzinom... Jacek Fajne miejscówki (10) Kto zna jakieś fajne miejscówki w 3mieście na blanta ? :) Nie głosuję na PIS partię ciemnoty (16) Czyżby Polacy zapomnieli co było 5 lat temu??? Chcecie ciągłej awantury i... piskiller GDZIE I ZA ILE WYPRAWIĆ KOMUNIE (6) Witajcie , w tym roku szkolnym mam komunie dziecka , chciemy zrobić "imprezę"... Magi yyyyyyyyyyy no pupa (39) i co nikt nic nie powie . boze ja musze isc do psychiatry . nie poradze... magda Puszczam bąki na zamówienie (4) Częstotliwość i zapachy do ustalenia. Ceny konkurencyjne Bąkorób Gdzie kupić płyty z muzyką Czeskich zepołów? (1) Może ktoś ma, zna porządny sklep internetowy polski lub czeski, może ktoś... Człowiek_z_Trapezfiku Głosujcie, ale nigdy na PIS (71) Głosujcie, ale nigdy na PIS anty-ry