kartą na PKP? (1) Wie ktoś może czy można płacic kartą na PKP w Sopocie za bilet TLK? z góry... dd PRĄD NA HALLERA (1) Nie bacząc na przepisy, (tu i teraz to nie jest błąd). Wózkiem muszę... Grzegorz Rymopis Halewicz 2 (14) Witam. Proponuję ćwiczenia, do ktorych zapraszam psychologów amatorów, jak i... Białoruski czytelnik
Reklama na bramie wyzynnej (1) siemka, szedlem dzisiaj w rejonach bramy wyzynnej i byl billboard "twoj... chodzik MĘŻCZYŹNI... (25) Mężczyźni co Was pociąga w kobiecie? jaka powinna być Wasza żona,partnerka... kamaa NIE-UDA-NA PROTEZA PTAKA (1) Fakt, że niepełnosprawni na wózkach często są tacy szarzy. Jako "lekarstwo... Grzegorz Rymopis BEZ-PRZEPISOWO (1) Na wózku jadę do multikina- tam jest jednak inny klimat. Nie bacząc na... Grzegorz Rymopis na co pieniądze z Unii? (11) Dziś wszędzie piszą że premier ruszył w turne po Polsce swoim autobusem.... Paweł Człowiek-wróżka (9) Kopiuję z Piekielnych, bo bardzo mi się spodobało. Swoją drogą uważam, że... Stvoriczko Nikt nie (3) Nikt nie mówił , że będzie lekko . Zaykowski counter-strike (3) Gra może ktoś w to :D? nq co robic? (4) y ktos madry by mogł mi powiedziec co mnie czeka gdy mam zadłuzony kredyt... kasia Zabawne - druga reaktywacja (15) Co by się wątki nie zrobiły za ciężkie. "Historia z przed ok. 7 lat z... Stvoriczko Szukam zawieszki na prezent (3) Z siostrą dajemy sobie zawsze prezent na imieniny. Szukam dla niej ciekawej... katia44 Halewicz (251) Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki... trzy kropki - generalnie Prąd? (10) Czy ktoś wie co stało się w Gdańsku że od Starych Szkotów po Lipce nie ma prądu? bre OKULARY (1) Proteza- - zeza. Grzegorz Rymopis Grzegorz Rymopis Samsung Galaxy Mini vs Wave 533 vs SE Xperia X8 (3) Który telefon kupić: Samsung Galaxy Mini (s5570), Samsung Wave 533 (s5330)... Karolina Jesteś niebywałym przebłyskiem istnienia (5) ale gdzie jesteś nie wiem *Kropeczka Halewicz skończ z nudzeniem !!!chwalipięto!!!znawco wszystkich tematów (33) część gości ma cię dość Chalewicz