DOBRA PROTEZA (1) Uda- -uda. Grzegorz Rymopis Grzegorz Rymopis Gdzie znaleźć salę by móc trenować z ekipą (młodzierz nie pełnoletnia) na wynajem (1) Mam pytanie wie ktoś może gdzie (najlepiej w Gdyni ) mógłbym wynająć jakąś... Kokot Nowy Hotel w Gdyni NA WODZIE (1) Witam,prosze przeczytac oto ten artykul z wp.pl... gdynianka
Głosujcie , ale nidgy na PO (8) Słuchajcie , wybierajcie wszystkich tylko żadne PO. Mamy czynsz o 120 %... ry POMOC NIEPEŁNOSPRAWNYM (1) POMOC NIEPEŁNOSPRAWNYM- hasło pięknie brzmi tylko w teorii. W rzeczywistości... Grzegorz Rymopis Internetowe tchórzostwo - czyli jak łatwo oczernia się ludzi (11) Od pewnego czasu obserwuję na forum (i nie tylko), anonimowe "ogłoszenia", że... Halewicz TWARZE BRZEŹNNA (1) Dla Wczasowiczów najpiękniejsze jest Stare-Dolne Brzeźno Rybackie. Z... Grzegorz Rymopis srebrna walizeczka -znalazła własciciela? (1) we wtorek koło 20.20 jechałam 5 w stronę gda, przy operze wsiadł chłopak z... ciekawska Oszukańczy SMS (4) Czy ktoś może sprawdzić numer 723573684? Dostałem dziś z tego numeru sms o... Wyroby firmy Drobgen (3) Mam pytanie, czy ktoś może sie orientuje gdzie w Trójmieście (czy w ogóle)... Mirek A Świstak siedział i zawijał posty w sreberka (5) SPRAWNI INACZEJ W hotelowym pokoiku Siedzi HAL na swym nocniku A że ma... Gregor Cieńkopis Wiemy, że nie wiemy (7) Czytałam artykuł, w którym stwierdzono , że dużo młodych polaków mimo... dlaczego Co jest grane ze sprinterami na jesien??? (1) wlasnie sprawdzilem nowy rozklad jazdy naszej wspanialej SKM i jakos nie moge... antyrowerzysta Nocleg w 3mieście (2) Witam. Jestem studentem zaocznym na UG i jak wiadomo zajęcia będą odbywały... Kuba STRACH MA WIELKIE O CZYMŚ (11) STRACH MA WIELKIE O CZYMŚ W tym nadmorskim hotelu człowiek nieźle się... Grzegorz Rymopis śpadające gwiazdy jeszcze są (2) po godzinie pierwszej w nocy karmiłam dziecko aż tu nagle patrze przez okno i... mama Huragan się zbliża, New York na żywo (6) webcam live streaming http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/#topNav Halewicz MSZA W TELEWIZJI (1) Dorwał się do mikrofonu i pod oko kamery. Kazanie było tak dłuuugie. Teraz... Grzegorz Rymopis Szukam nazwy wykonawcy pewnego utworu...... (4) Słyszałem fajny utworek --ale potrzebuje nazwy wykonawcy. Najpierw było coś... Lulek Śmierdząca zupa pod sopockim molem (3) Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że po wybudowaniu betonowej mariny przy... Halewicz