Czy Polacy wreszczie zrozumieja o co chodzi i dostrzega "te drugie dno", czy znowu beda wierzyc w postPRLowska propadange i (7) Jak myslicie? %? Lepper "popelnil samobojstwo" +++ (23) Wierzycie w to?? Swiec Panie nad jego dusza +++ ??? Wino z jarzebiny? (12) No coz, trzeba produktywnie wykorzystac resztke urlopu i wreszcie zapelnic... Skowroniasta
Nie przewidziano takiej możliwości (1) Cholera- no różne rzeczy ludzie plotą. „Nie przewidziano takiej... Grzegorz Rymopis wazne (6) poszukuje kogos kto zna jakas strone internetowa z wyjazdami za damo w sensie... mimi Pierogi (9) Lubię pierogi.... Lulek VIVAT AMATORSZCZYZNA (19) Mimo, że on chodzi raczej wolno, to tak - chcę być amatorem. Jemu wszystko... Grzegorz Rymopis śmierć Leppera (6) Rosyjska prasa opisuje komentarze polskich mediów w sprawie samobójstwa... DorotaTTT ogłoszenie prasowe (1) Sprzedam encyklopedie Britannica,40 tomów. Stan bardzo dobry. Nie bedzie mi... Chalewicz ORATOR i Jego Przemówienie (1) Tak- to w Polskim Radio to Przemówienie słyszałem. Było ono tak bardzo... Grzegorz Rymopis jakieś ciekawe miejsca na zdjęcia znacie? Gdańsk c: (1) szukam ciekawych miejsc na zdjęcia w Gdańsku c: spoczii. test test (4) test test test :D coś innego niż nk czy fb.... tenpub pl... przyjmie się ? (3) witam mieszkam niedaleko 3miasta i obiło mi się o uszy że owy portal (www... marcin.m Oda do tego co dalekie... ;) (10) O Praco! Błagam, uszlachetnij me serce, nie pozwól dłużej trwać w tej... Natchniona przez Grzegorza Rymop WIGILIA ORAZ BOŻE NARODZENIE (14) Tam gdzie tworzą amatorzy- -wszyscy to geniusze. Czy to Mickiewicz, czy Syn... Grzegorz Rymopis NIE WCHODZIĆ !!!!!! (2) IDE PO WAS !!! ŚMIERĆ Motolotnie - jak się na tym lata? (2) Elo, elo, rozkminiam właśnie motolotnie:... Henryk Krzywonosek Zapraszamy na Kurs Filip - rekolekcje przemiany i odnowy (4) Kurs Filip to czas, w którym człowiek poznaje Boga, czas w którym człowiek... p_S KURS FILIP- Darmowy, może dla Ciebie ??? (1) Kurs Filip 26-28.08.2011 Gdynia Parafia Św. Wawrzyńca, Wielki Kack, ul.... karola POBOŻNA BABCIA (3) Przecież każdy teraz powie, że nie będzie już głupi. Nawet Babcia, że już... Grzegorz Rymopis