Koniec pewnego etapu (15) Niektóre historie są niedokończone, jakby zostały przerwane w połowie. A... *Kropeczka Czekając na wiatr... (22) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Silny-wiatr-nadciaga-nad-Trojmiasto-n3570... c Czy opłaca się otworzyć...? (10) Hej chce otworzyć kawiarnie w Sopocie, ma być przytulna , klimatyczna,... Ashton
praca na Jarmarku Gwiazdkowym (1) Chciałabym podjąć prace na Jarmarku Gwiazdkowym ale nie wiem czy jest jakieś... aga W moim domu (1) do mojego domu nie zagląda słońce czasem tylko czerwień zmieszana z błękitem... *Kropeczka Jutro... (7) Jutro Gdy zabraknie poezji Jutro Zimne słońce nauki zmrozi krew Jutro... *Kropeczka People are strange - (3) - śpiewał dawno temu Jim Morrison. Byłem z rana głęboko w głuchym lesie w... ~~c~~ Jutro -ulubiony temat na dziś (1) Bezwarunkowo Wyzbyłam się złudzeń Że jutro Może być moje Wolność... *Kropeczka Poszukiwania: Ranny Pantofel Where are Youuuuuuuuu (1) no pytam się tylko. ~~c~~ A mówili że wiosna idzie ... (45) ... jakaś plotka. Sino i zimno za oknem, zapowiadają śnieg od czwartku a... ranny pantofel Ciekawa strona w stylu basha, smieszna :) (2) Hej! Chciałem Wam zaprezentować dość ciekawą stronę, być może podobnie jak... spar nic szczególnego (1) uwielbiam późnego ;) roda stewarta o poranku właściwie, w południe i... ćma barowa CZYM ŚMIERDZI W GDAŃSKU?!!! (2) Może ktoś z Państwa ma taką wiedzę. Piątek 13.11.09 wieczór. Przed snem chcę... bas CZŁOWIEK MASZYNA (7) CZŁOWIEK MASZYNA Nie tylko w domu inwalida bywa sobą - ale przeważnie... Grzegorz Rymopis Darmowe, IPod'y, PSP, XBox'y, PS3 i setki innych !!! (1) Witam na wstępie przedstawiam co to jest www.lockerz.com 1.Lockerz jest... Michoł Gdańsk okiem Mazuranta (8) Witam Będą w Gdańsku miałem okazję poznać to miasto od strony wody. Oto moje... mazury.info.pl Bajka :) (5) właśnie sobie sobie przypomniałam dlaczego tak bardzo lubię Ją czytać.... Stvoriczko zagłosuj na mój profil (1) http://nasza-klasa.pl/thesims3/17260315 jeśli jesteś zarejestrowany/a na... Narieshe Kurka przypadki chodzą po ludziach (1) Wlazłem dziś strudzony niepodległościowym łażeniem do pizzeri Trendy,... ~~c~~ mój sen (12) na szczęście mnie to się tylko śniło (kilkanaście razy)... ćma barowa