Ależ psychodelia. (1) http://www.filmweb.pl/f298581/Wojna+polsko-ruska,2009 Jeśli jest jakieś... ~~c~~ Mój kociamber przegrał walkę. (1) Oberwał ostatnio niemiłosiernie i aż mi się nie chce wierzyć, że to inny kot... ~~c~~ kalendarz studenta trojmiasta (4) wiadomo czy sa juz w sprzedazy te kalendarze? jezeli ktos juz gdzies... ja
Dali mi niebieską gwiadkę (2) kolorystycznie do kufajki mi pasuje. ~~c~~ Jak to jest (6) no jak to jest, a właściwie jak to nazwać, że idziesz nagle spotykasz... ~~c~~ macie tak? (5) na pewno nie... wkładam do kontaktu wtyczkę od odkurzacza, odpalam i...... ćma barowa Koniec pewnego etapu (15) Niektóre historie są niedokończone, jakby zostały przerwane w połowie. A... *Kropeczka Czekając na wiatr... (22) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Silny-wiatr-nadciaga-nad-Trojmiasto-n3570... c Czy opłaca się otworzyć...? (10) Hej chce otworzyć kawiarnie w Sopocie, ma być przytulna , klimatyczna,... Ashton praca na Jarmarku Gwiazdkowym (1) Chciałabym podjąć prace na Jarmarku Gwiazdkowym ale nie wiem czy jest jakieś... aga W moim domu (1) do mojego domu nie zagląda słońce czasem tylko czerwień zmieszana z błękitem... *Kropeczka Jutro... (7) Jutro Gdy zabraknie poezji Jutro Zimne słońce nauki zmrozi krew Jutro... *Kropeczka People are strange - (3) - śpiewał dawno temu Jim Morrison. Byłem z rana głęboko w głuchym lesie w... ~~c~~ Jutro -ulubiony temat na dziś (1) Bezwarunkowo Wyzbyłam się złudzeń Że jutro Może być moje Wolność... *Kropeczka Poszukiwania: Ranny Pantofel Where are Youuuuuuuuu (1) no pytam się tylko. ~~c~~ A mówili że wiosna idzie ... (45) ... jakaś plotka. Sino i zimno za oknem, zapowiadają śnieg od czwartku a... ranny pantofel Ciekawa strona w stylu basha, smieszna :) (2) Hej! Chciałem Wam zaprezentować dość ciekawą stronę, być może podobnie jak... spar nic szczególnego (1) uwielbiam późnego ;) roda stewarta o poranku właściwie, w południe i... ćma barowa CZYM ŚMIERDZI W GDAŃSKU?!!! (2) Może ktoś z Państwa ma taką wiedzę. Piątek 13.11.09 wieczór. Przed snem chcę... bas CZŁOWIEK MASZYNA (7) CZŁOWIEK MASZYNA Nie tylko w domu inwalida bywa sobą - ale przeważnie... Grzegorz Rymopis