Dedykacja głównie dla panów... (1) opatrzona nieco złośliwym uśmiechem ;]... Stvoriczko tytuł, jak zwykle, niepoprawny (10) męczą mnie słowa dodające otuchy zabijają powoli odbierające nadzieję zbyt... ćma barowa chciałabym (3) chciałabym być słowem, którym próbujesz mnie ratować i porannym zatroskanym... ćma barowa
KARIERA NIEUDACZNIKA : (1) Pewien Van Gogh pracował w znanej agencji u Goupila. Lecz bliskie... Grzegorz Rymopis Święta idą, czuję to w trzewiach (2) http://www.youtube.com/watch?v=FdzX8tVBevA&feature=related ~~c~~ piwo wino wódka? (5) autocenzura zadziałała :) pozostał tylko link :D... ćma barowa Prawnik znający się na fundacjach (1) Witam, Szukam dobrego, niedrogiego prawnika znającego zagadnienia z zakresu... AI nawiążę współpracę - fotograf (1) Witam serdecznie. Nawiążę kontakt z projektantami / stylistami /... fabrykaM tani nocleg w Warszawie (2) wie ktoś może gdzie można znaleźć prywatne ogłoszenia wynajmu mieszkania w... @@@ stop pedofilom blog (4) http://stoppedofilom.blog.onet.pl/ antypedofil Akcja przeciwko zmianom klimatycznym (9) 7 grudnia w Kopenhadze odbędzie się konferencja klimatyczna. Co roku z... Beata_Greenpeace Dziś był dobry dzień... (2) między innymi dlatego, ze udało mi się zidentyfikować kolejny "klasyk, który... Stvoriczko Dlaczego warto dobrze sformułować tytuł? (5) • zachęcasz innych do wzięcia udziału w dyskusji • zwiększasz... traper znad motławy jak miło (5) ... hobo Dyrymmmm dym dym (1) Mam nadzieję, że już Ćmo odpoczęłaś od mego marudzenia. Tymczasem trafiłem... ~~c~~ The Towers - co o tym myślicie? (14) Był ktoś już w tej nowej restauracji w SeaTowers w Gdyni? Szukam czegoś... trifek a niech tam (2) powzruszam się jeszcze trochę, bo tak rzadko mi się to zdarza ostatnio... hobo Nie róbcie tego co ja (1) Otóż na małą kanapkę pod żółty ser, plasterek salami, pieczarki i kiszonego... c (iepło mi) Sobota (1) Chciałem sprawdzić czy na uda się dojechać na gapę pociągiem na Hel.... c przeprosiny za piątkową (20.11) nocną akcję pod muzycznym (1) Chcę przeprosić towarzystwo, które wczoraj stało się celem beznadziejnej... Marek S.