Andrzej Gomułka - opinia (1) Usługi smerfastyczne. Robota wyśmienita. Chłopaki dobrze robią. Polecam Andrzej. Andrzej Gomułka Franciszek Walacha - opinia (1) Super ekipa! Polecam jak najbardziej. Ludzie wiedzą co robią! Franciszek Walacha Henryk Okular - opinia (1) Przemiła obsługa. Długo zastanawiałem się z synem czy to dobry wybór. Jednak... Henryk Okular
Edyta Groszek - opinia (1) Super szybka robota. Panowie bardzo mili. Widać, że dobra firma. Bardzo mi... Edyta Groszek Anna Kowalik - opinia (1) Razem z mężem szukaliśmy już dwa lata wycieków z łazienki. Dzięki tej firmie... Anna Kowalik Lukasz Szpilka - opinia (1) Hydraulika pierwsza klasa. Bardzo szybka robota i to jeszcze jaka dokładna.... Lukasz Szpilka Łukasz - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem robota wykonana jak należy. Łukasz Patryk Malinkowicz - opinia (1) Wynajem przeszedł bez komplikacji. Cena w porównaniu do innych jest dobra.... Patryk Malinkowicz Łucja - opinia (1) Według mnie jedna z najlepszych firm jakie widziałam. Kontakt z firmą super,... Łucja XYZ - opinia (1) Wszystko przebiegło zgodnie bez problemów i komplikacji. Szybko sprawnie i na... XYZ Marzenka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście firmy do klienta. Panowie nie lecą w kulki... Marzenka Mirek - opinia (1) Moim zdaniem firma godna polecenia. Panowie na czas cena nie najgorsza a... Mirek Małgorzata - opinia (1) Bardzo polecam. Szybka lokalizacja wycieku. Ekspresowy montaż sprzętu do... Małgorzata Sławomir - opinia (1) Świetna firma, polecam z czystym sumieniem. Rzetelna, profesjonalne wykonana... Sławomir Anonim - opinia (1) Super wspołpraca z firmą. Firma przyzwoicie wykonywała swoje zadania na... Anonim