Michał - ocena (1) Zespół wykazał się doskonałą znajomością tematu oraz profesjonalizmem na... Michał Łukasz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy zajmującej się instalacjami... Łukasz Janina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy termowizyjnej. Ich podejście do pracy... Janina
Nikodem - ocena (1) Firma ogrzewająca, z którą miałem przyjemność współpracować, okazała się... Nikodem Edward - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy montującej instalacje sanitarne.... Edward Henryk - ocena (1) Bardzo jestem zadowolony z usług firmy termowizyjnej. Personel był... Henryk Leon - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę zajmującą się instalacjami sanitarnymi! Ich... Leon Mariusz - ocena (1) Firma zajmująca się instalacjami sanitarnymi wykonała u mnie rewelacyjną... Mariusz Pan Andrzej - ocena (1) Bardzo jestem zadowolony z usług hydrokliniki. Ich techniki ogrzewcze są... Pan Andrzej Michał S. - ocena (1) Jako klient, jestem bardzo zadowolony z usługi termowizyjnej, ponieważ... Michał S. Bożena - ocena (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Super polecam Bożena Dawidziuk Ewa - ocena (1) Państwo z hydrokliniki zadziwili mnie swoim wysokim poziomem usług. Przerosło... Dawidziuk Ewa Grzesiek B. - ocena (1) Samodzielne próby osuszania po zalaniu okazały się nieskuteczne i... Grzesiek B. Mirosław - ocena (1) Ostatnio miałem problem w domu z umywalką. Firma szybko zareagowała za co już... Mirosław Karol Jarecki - ocena (1) Wszystko na poziomie. Z czystym sumieniem polecam! Karol Jarecki Aleksandra Wronka - ocena (1) Rzetelna firma, szybka i profesjonalna pomoc. Bardzo dziekuje i polecam Aleksandra Wronka Milena - ocena (1) Hydraulik, którego niedawno zatrudniliśmy, okazał się być prawdziwym... Milena Marlena - ocena (1) Usługa którą wykonywała u mnie ta firma przerosła moje oczekiwania. Wszystko... Marlena Jan - ocena (1) Usługi wykonywane przez tą firme są nie do opisania. Szybko naprawione polecam! Jan Grzegorz Wolski - ocena (1) Gdy w moim domu pojawiły się problemy z instalacją wodno-kanalizacyjną,... Grzegorz Wolski