Kasia i Marcin - ocena (1) Nasz hydraulik był niezwykle kompetentny i efektywny. Naprawił problem z... Kasia i Marcin Kamil - ocena (1) Miałem problem z bojlerem i potrzebowałem kogoś, kto szybko i skutecznie go... Kamil Marian - ocena (1) Hydraulik szybko zlokalizował i naprawił usterkę, oszczędzając mój czas i... Marian
Marcin Pokalczuk - ocena (1) Zleciłem instalację nowej armatury łazienkowej i jestem bardzo zadowolony z... Marcin Pokalczuk Natalia - ocena (1) Hydraulik wykonał doskonałą robotę przy wymianie grzejnika w moim mieszkaniu.... Natalia Iwona - ocena (1) Bardzo podobała mi się komunikatywność hydraulika. Był bardzo pomocny,... Iwona Wiesiek - ocena (1) Znalazłem hydraulika w Internecie i nie zawiodłem się. Miałem problem z... Wiesiek Krystian Potok - ocena (1) Mieliśmy spore problemy z instalacją wodną w nowym domu i ten hydraulik... Krystian Potok Mikołaj - ocena (1) Praca wykonana przez hydraulika była solidna, ale muszę przyznać, że czas... Mikołaj Monika - ocena (1) Zleciłem temu hydraulikowi wymianę starej instalacji wodno-kanalizacyjnej w... Monika nikodem - ocena (1) Hydraulik świetnie się sprawdził w naprawie mojej instalacji. Kontakt był... nikodem Patrycja - ocena (1) Hydraulik pomógł mi w naprawie awaryjnej w sobotni wieczór. Był bardzo miły i... Patrycja Karol Woźniacki - ocena (1) Usługi tego hydraulika cechują się fachowością i rozsądnymi cenami. Zawsze... Karol Woźniacki Joanna - ocena (1) Ten hydraulik to prawdziwy fachowiec. Miałam problem z bojlerem, a on szybko... Joanna Krystian - ocena (1) Korzystałem z usług tego hydraulika kilka razy i za każdym razem byłem bardzo... Krystian Teresa Lipiec - ocena (1) Hydraulik wykonał swoją pracę bardzo solidnie i dokładnie. Wszystko działa... Teresa Lipiec Aleks - ocena (1) Świetny fachowiec! Szybko zdiagnozował i naprawił awarię toalety.... Aleks Cezary - ocena (1) Jako zarządca budynku regularnie korzystam z usług różnych fachowców. Ten... Cezary Witold - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika. Praca została wykonana... Witold Basia - ocena (1) Miałam problem z zatkaną rurą i obawiałam się, że naprawa potrwa długo.... Basia