Monika - ocena (1) Zleciłem temu hydraulikowi wymianę starej instalacji wodno-kanalizacyjnej w... Monika nikodem - ocena (1) Hydraulik świetnie się sprawdził w naprawie mojej instalacji. Kontakt był... nikodem Patrycja - ocena (1) Hydraulik pomógł mi w naprawie awaryjnej w sobotni wieczór. Był bardzo miły i... Patrycja
Karol Woźniacki - ocena (1) Usługi tego hydraulika cechują się fachowością i rozsądnymi cenami. Zawsze... Karol Woźniacki Joanna - ocena (1) Ten hydraulik to prawdziwy fachowiec. Miałam problem z bojlerem, a on szybko... Joanna Krystian - ocena (1) Korzystałem z usług tego hydraulika kilka razy i za każdym razem byłem bardzo... Krystian Teresa Lipiec - ocena (1) Hydraulik wykonał swoją pracę bardzo solidnie i dokładnie. Wszystko działa... Teresa Lipiec Aleks - ocena (1) Świetny fachowiec! Szybko zdiagnozował i naprawił awarię toalety.... Aleks Cezary - ocena (1) Jako zarządca budynku regularnie korzystam z usług różnych fachowców. Ten... Cezary Witold - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika. Praca została wykonana... Witold Basia - ocena (1) Miałam problem z zatkaną rurą i obawiałam się, że naprawa potrwa długo.... Basia Paweł D - ocena (1) Korzystałem z usług tego hydraulika już kilka razy i za każdym razem byłem... Paweł D Łucja - ocena (1) Świetny fachowiec! Miałam awarię w kuchni - zlewozmywak przeciekał. Hydraulik... Łucja Kamil - ocena (1) Usługi hydrauliczne na najwyższym poziomie. Pan hydraulik szybko zdiagnozował... Kamil Wiktoria - ocena (1) Świetny fachowiec! Hydraulik naprawił mój bojler, który od tygodni sprawiał... Wiktoria Jowita - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego hydraulika. Szybko zareagował na moje... Jowita Bartosz Malek - Opinia (1) Kiedy nasza toaleta się zatkała, ten hydraulik był w stanie szybko przyjść i... Bartosz Malek Arkadiusz - ocena (1) Polecam tę firmę wszystkim, którzy potrzebują profesjonalnych usług... Arkadiusz Jola - ocena (1) Szybko umówiliśmy się na wizytę, podczas której dokładnie zbadali problem i... Jola Zofia - ocena (1) Jestem pod wrażeniem usług tego hydraulika. Był bardzo profesjonalny,... Zofia