Michalina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego hydraulika. Był bardzo profesjonalny,... Michalina Piter L. - ocena (1) Solidna robota. Hydraulik szybko przyjechał na wezwanie, dokładnie... Piter L. Denis Litewski - ocena (1) Świetny fachowiec! Naprawił przeciekający kran w mgnieniu oka. Wszystko... Denis Litewski
Lilianna B. - ocena (1) To hydraulik, którego można śmiało polecić dokładny, punktualny i zawsze... Lilianna B. Edward Połowiecki - ocena (1) Miałam nagłą awarię w łazience i ten hydraulik przyszedł mi na ratunek.... Edward Połowiecki Grzegorz Wojciechowski - ocena (1) Zleciłem kompleksową renowację instalacji wodnej w starym domu. Hydraulik... Grzegorz Wojciechowski Filomena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy. Profesjonalne podejście i szybka... Filomena Patryk Kozłowski - ocena (1) Hydraulik był bardzo miły i cierpliwie wytłumaczył mi, co było przyczyną... Patryk Kozłowski Ryszard. - ocena (1) Najlepszy hydraulik jakiego dane mi było spotkać Ryszard. Alan B. - ocena (1) Świetny kontakt, przystępne ceny i profesjonalne podejście do klienta. Jestem... Alan B. Franciszek Bobrowski - ocena (1) Skorzystałem z usług hydraulika z powodu zapchanej kanalizacji w kuchni.... Franciszek Bobrowski Celina B. - ocena (1) Hydraulik szybko zdiagnozował problem i sprawnie go naprawił. Jestem bardzo... Celina B. Michał S. - ocena (1) Zatrudnienie tego hydraulika okazało się być strzałem w dziesiątkę. Nie tylko... Michał S. Julia - ocena (1) Najlepsi w swoim rodzaju. Profesjonalizm stawiają na pierwszym miejscu. Cena... Julia Grażyna Dulczak - ocena (1) Usługa ogrzewania które oferuje ta firma przerosła moje oczekiwania. W tej... Grażyna Dulczak Damian - ocena (1) Proces wynajmu przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Firma oferuje szeroki... Damian Emil - ocena (1) Skorzystałem z usług firmy zajmującej się instalacjami sanitarnymi i... Emil Mirek - ocena (1) Skorzystałem z usług firmy termowizyjnej i jestem pod wrażeniem ich... Mirek Dariusz K. - ocena (1) Pracownicy firmy byli punktualni i profesjonalni, przeprowadzając inspekcję... Dariusz K. Lena - ocena (1) "Jestem bardzo zadowolona z usług firmy zajmującej się ogrzewaniem i... Lena