Mirosław - ocena (1) Ostatnio miałem problem w domu z umywalką. Firma szybko zareagowała za co już... Mirosław Karol Jarecki - ocena (1) Wszystko na poziomie. Z czystym sumieniem polecam! Karol Jarecki Aleksandra Wronka - ocena (1) Rzetelna firma, szybka i profesjonalna pomoc. Bardzo dziekuje i polecam Aleksandra Wronka
Milena - ocena (1) Hydraulik, którego niedawno zatrudniliśmy, okazał się być prawdziwym... Milena Marlena - ocena (1) Usługa którą wykonywała u mnie ta firma przerosła moje oczekiwania. Wszystko... Marlena Jan - ocena (1) Usługi wykonywane przez tą firme są nie do opisania. Szybko naprawione polecam! Jan Grzegorz Wolski - ocena (1) Gdy w moim domu pojawiły się problemy z instalacją wodno-kanalizacyjną,... Grzegorz Wolski Bożena Ciech - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego hydraulika! Gdy miałam problem z... Bożena Ciech Eryk Birczak - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika! Gdy miałem problem z... Eryk Birczak Justyna - ocena (1) Jako kobieta, mogę śmiało polecić usługi firmy zajmującej się instalacjami... Justyna Igor - ocena (1) Usługi związane z ogrzewaniem i technikami grzewczymi, z których miałem... Igor Aleksander Roszak - ocena (1) Usługi termowizji, które skorzystałem, przerosły moje oczekiwania. Firma,... Aleksander Roszak Bogdan Oliwiński - ocena (1) Bardzo Polecam tą firme. Wszystkie moje wymagania zostały spełnione na... Bogdan Oliwiński gdn - opinia (1) serdecznie polecam warte uwagi! gdn adaaa - opinia (1) zdecydowanie polecam warte uwagi! adaaa Bogdan - opinia (1) Razem z żoną walczyliśmy z cieknącymi rurami. Dzięki pomocy firmie udało nam... Bogdan Bogdan - opinia (1) Razem z żoną walczyliśmy z cieknącymi rurami. Dzięki pomocy firmie udało nam... Bogdan Bogdan - opinia (1) Razem z żoną walczyliśmy z cieknącymi rurami. Dzięki pomocy firmie udało nam... Bogdan Grzegorz Hola - opinia (1) Panowie zrobili wszystko w kilka minutek. Myśleliśmy, że tylko służby to zrobią. Grzegorz Hola Michał Grosik - opinia (1) Dobrze mi naprawili. Ludzie zapałem i poczuciem humoru. Polecam! Michał Grosik