Bożena Ciech - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego hydraulika! Gdy miałam problem z... Bożena Ciech Eryk Birczak - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika! Gdy miałem problem z... Eryk Birczak Justyna - ocena (1) Jako kobieta, mogę śmiało polecić usługi firmy zajmującej się instalacjami... Justyna
Igor - ocena (1) Usługi związane z ogrzewaniem i technikami grzewczymi, z których miałem... Igor Aleksander Roszak - ocena (1) Usługi termowizji, które skorzystałem, przerosły moje oczekiwania. Firma,... Aleksander Roszak Bogdan Oliwiński - ocena (1) Bardzo Polecam tą firme. Wszystkie moje wymagania zostały spełnione na... Bogdan Oliwiński gdn - opinia (1) serdecznie polecam warte uwagi! gdn adaaa - opinia (1) zdecydowanie polecam warte uwagi! adaaa Bogdan - opinia (1) Razem z żoną walczyliśmy z cieknącymi rurami. Dzięki pomocy firmie udało nam... Bogdan Bogdan - opinia (1) Razem z żoną walczyliśmy z cieknącymi rurami. Dzięki pomocy firmie udało nam... Bogdan Bogdan - opinia (1) Razem z żoną walczyliśmy z cieknącymi rurami. Dzięki pomocy firmie udało nam... Bogdan Grzegorz Hola - opinia (1) Panowie zrobili wszystko w kilka minutek. Myśleliśmy, że tylko służby to zrobią. Grzegorz Hola Michał Grosik - opinia (1) Dobrze mi naprawili. Ludzie zapałem i poczuciem humoru. Polecam! Michał Grosik Andrzej Gomułka - opinia (1) Usługi smerfastyczne. Robota wyśmienita. Chłopaki dobrze robią. Polecam Andrzej. Andrzej Gomułka Franciszek Walacha - opinia (1) Super ekipa! Polecam jak najbardziej. Ludzie wiedzą co robią! Franciszek Walacha Henryk Okular - opinia (1) Przemiła obsługa. Długo zastanawiałem się z synem czy to dobry wybór. Jednak... Henryk Okular Edyta Groszek - opinia (1) Super szybka robota. Panowie bardzo mili. Widać, że dobra firma. Bardzo mi... Edyta Groszek Anna Kowalik - opinia (1) Razem z mężem szukaliśmy już dwa lata wycieków z łazienki. Dzięki tej firmie... Anna Kowalik Lukasz Szpilka - opinia (1) Hydraulika pierwsza klasa. Bardzo szybka robota i to jeszcze jaka dokładna.... Lukasz Szpilka Łukasz - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem robota wykonana jak należy. Łukasz