Piotr - ocena (1) Remontowałem łazienkę i skorzystałem z usług tego hydraulika do montażu nowej... Piotr Julka - ocena (1) Jestem pod wrażeniem jego umiejętności i podejścia do pracy. Miałam problem z... Julka Lena - ocena (1) Przyjazny, pomocny i bardzo dokładny. Zlecenie wykonane zgodnie z moimi... Lena
Janusz - ocena (1) Solidna robota, wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami. Punktualny,... Janusz Zosia - ocena (1) To hydraulik, na którego można liczyć. Przyszedł na czas, dokładnie wykonał... Zosia Lidia - ocena (1) Naprawa przebiegła bez problemu, a cena była bardzo rozsądna. Cenię sobie, że... Lidia Maciej - ocena (1) Zdecydowanie polecam tego fachowca. Naprawa została wykonana szybko i bez... Maciej Paulina Skowron - ocena (1) Hydraulik pomógł mi z problemem zatkanej rury, z którym nie mogłam sobie... Paulina Skowron Jakub - ocena (1) Naprawdę dobry fachowiec. Miałem dość poważny problem z kanalizacją, ale ten... Jakub Marek - ocena (1) Hydraulik był bardzo pomocny i uprzejmy. Miałem problem z zatkaną toaletą, a... Marek Waldemar - ocena (1) Byłem pod wrażeniem wiedzy i umiejętności tego hydraulika. Wymiana instalacji... Waldemar Kasia i Marcin - ocena (1) Nasz hydraulik był niezwykle kompetentny i efektywny. Naprawił problem z... Kasia i Marcin Kamil - ocena (1) Miałem problem z bojlerem i potrzebowałem kogoś, kto szybko i skutecznie go... Kamil Marian - ocena (1) Hydraulik szybko zlokalizował i naprawił usterkę, oszczędzając mój czas i... Marian Marcin Pokalczuk - ocena (1) Zleciłem instalację nowej armatury łazienkowej i jestem bardzo zadowolony z... Marcin Pokalczuk Natalia - ocena (1) Hydraulik wykonał doskonałą robotę przy wymianie grzejnika w moim mieszkaniu.... Natalia Iwona - ocena (1) Bardzo podobała mi się komunikatywność hydraulika. Był bardzo pomocny,... Iwona Wiesiek - ocena (1) Znalazłem hydraulika w Internecie i nie zawiodłem się. Miałem problem z... Wiesiek Krystian Potok - ocena (1) Mieliśmy spore problemy z instalacją wodną w nowym domu i ten hydraulik... Krystian Potok Mikołaj - ocena (1) Praca wykonana przez hydraulika była solidna, ale muszę przyznać, że czas... Mikołaj