Nela - ocena (1) Hydrauliczka była bardzo uprzejma i pomocna. Zawsze odpowiadała na moje... Nela Kasia - ocena (1) Hydrauliczka wykonała swoją pracę z niesamowitą precyzją. Każdy szczegół... Kasia Marcel - ocena (1) Hydraulik bardzo dobrze ocenił zakres pracy i dał rozsądną wycenę. Po... Marcel
Adrianna - ocena (1) przyszedł na czas, zabrał się do roboty bez zbędnych pytań. Praca wykonana... Adrianna Marek - ocena (1) Super fachowiec, zna się na swojej pracy. Miałem problem z niskim ciśnieniem... Marek Karol - ocena (1) Rzetelny i dokładny. Zadzwoniłem, bo miałem problem z bojlerem. Hydraulik... Karol Ludwik - ocena (1) Świetna robota. Przyszedł punktualnie, wszystko dokładnie wyjaśnił i szybko... Ludwik Emil - ocena (1) Bardzo solidny fachowiec. Praca wykonana sprawnie i dokładnie, a do tego w... Emil Łucja - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie! Bardzo fachowe podejście, a do tego dokładnie... Łucja Daria - ocena (1) Przyjechał na czas, od razu zdiagnozował problem i zaproponował najlepsze... Daria Adam - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Hydraulik dotarł punktualnie, sprawdził... Adam Dominik - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika. Praca została wykonana... Dominik Jarosław - ocena (1) Hydraulik godny polecenia! Wymieniał całą instalację wodno-kanalizacyjną w... Jarosław Julia T. - ocena (1) Czułam się bardzo komfortowo, korzystając z usług tego hydraulika. Wszystko... Julia T. Andrzej - ocena (1) Hydraulik wykonał swoją pracę szybko i bezbłędnie. Wszystko zostało porządnie... Andrzej Barbara - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Hydraulik wykonał montaż prysznica bez... Barbara Halina - ocena (1) Ceny zgodne z wcześniejszym ustaleniem, żadnych niespodzianek. Hydraulik... Halina Łukasz - ocena (1) Świetna robota! Facet naprawdę zna się na rzeczy. Przyjechał punktualnie,... Łukasz Małgorzata - ocena (1) Hydraulik uratował mnie w kryzysowej sytuacji. Kiedy mój zlew nagle przestał... Małgorzata Ada - ocena (1) Miałam problem z zatkanym odpływem, który okazał się trudniejszy do naprawy,... Ada