Weronika - ocena (1) Pracownicy byli punktualni, uprzejmi i wyposażeni w nowoczesne sprzęty.... Weronika Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy wypożyczającej sprzęt budowlany.... Dorota Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy zajmującej się wypożyczaniem maszyn... Katarzyna
Artur - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy termowizyjnej, z której niedawno... Artur Wiktor - ocena (1) Firma działała szybko i profesjonalnie, dokładnie diagnozując problem z... Wiktor Robert - ocena (1) Proces wynajmu przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Pracownicy firmy byli... Robert Błażej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy hydraulicznej, z której skorzystałem... Błażej Kinga - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy hydraulicznej, z której korzystałam... Kinga Dawid - ocena (1) Od początku współpracy byłem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania... Dawid Genowefa - ocena (1) Firma odgrzybiająca i osuszająca wykonała rewelacyjną pracę w moim domu. Po... Genowefa Franciszek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy zajmującej się wypożyczaniem maszyn... Franciszek Aleksandra - ocena (1) Firma zajmująca się odgrzybianiem i osuszaniem mieszkań mogę śmiało polecić!... Aleksandra Aneta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę zajmującą się... Aneta Rafał Noga - ocena (1) Stan maszyn na bardzo wysokim poziomie. Jak nowe! Gorąco polecam. Rafał Noga Asia Fikuśna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług hydraulika, który niedawno naprawiał u mnie... Asia Fikuśna Franciszek - ocena (1) Bardzo profesjonalna. Szybko tanio i na temat. Franciszek Franek - ocena (1) Wszystko zgodnie z opisem firmy. Profesjonalizm na wysokim poziomie. Franek Jerzy Głowicki - ocena (1) Profesjonalne osuszanie po zalaniu było niezwykle skuteczne i szybkie. Firma,... Jerzy Głowicki Tomek Wołosek - ocena (1) Wypożyczona maszyna była bardzo czysta i w dobrym stanie. Wszystko przebiegło... Tomek Wołosek Renia - ocena (1) Bardzo polecam. Fachowcy w swojej dziedzinie! Renia