Władysław - ocena (1) Po szybkim i skutecznym zlokalizowaniu wycieku, firma natychmiast przystąpiła... Władysław Iga - ocena (1) Przed rozpoczęciem prac otrzymałam szczegółową wycenę, która była bardzo... Iga Paulina - ocena (1) Miałam awarię ogrzewania w środku zimy i ten hydraulik uratował mi życie!... Paulina
Aneta - ocena (1) Miałam problem z przeciekającą pralką i wezwałam tego hydraulika. Przyjechał... Aneta Dariusz - ocena (1) Fachowiec zna się na rzeczy. Miałem problem z cieknącą rurą w piwnicy, który... Dariusz Monika Zduńska - ocena (1) Pan hydraulik okazał się prawdziwym profesjonalistą. Szybko i sprawnie... Monika Zduńska Alina - ocena (1) Usługi zasługują na najwyższą ocenę kompetentny, solidny i godny zaufania.... Alina Aleksander - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego hydraulika. Pracował bardzo starannie i... Aleksander Halina Godlewska - ocena (1) Hydraulik przeprowadził wymianę instalacji wodno-kanalizacyjnej w moim... Halina Godlewska Wiktor - ocena (1) To prawdziwy fachowiec. Szybko i skutecznie usunięto wyciek w łazience, a... Wiktor Leon - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika szybko i sprawnie usunął... Leon Sebastian - ocena (1) Bardzo serdecznie Polecam. Sebastian Karolina - ocena (1) Naprawdę zaimponowała mi jakość obsługi i dbałość o szczegóły, czuję się... Karolina Żaneta - ocena (1) https://chatgpt.com/c/f42dc70d-bd54-4a9a-b06f-2584079db0cd Żaneta Janek - ocena (1) Niedawno skorzystałem z usług hydraulika do naprawy systemu rur w moim domu i... Janek Kinia - ocena (1) Hydraulik dbał o czystość, sprzątał po sobie. To było naprawdę profesjonalne. Kinia Artur Mierzyna - ocena (1) Wszystko, czego potrzebowałem, to szybka i skuteczna naprawa usterki... Artur Mierzyna Wiesław Juwicki - ocena (1) Polecam cieplutko. Wiesław Juwicki Janusz Wierdzeła - ocena (1) Najlepsza firma. Wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa i termin realizacji... Janusz Wierdzeła Marek - ocena (1) Badanie termowizyjne zostało przeprowadzone sprawnie, a raport był... Marek