Grzegorz Onoszko - opinia (2) Szkoła choć mała to może dzięki temu ma rodzinną atmosferę. Bardzo dba o... Grzegorz Onoszko Cherry Moon - ocena (1) Nie miła atmosfera, bardzo niski poziom nauczania, niektórzy nauczyciele są... Cherry Moon Po sąsiedzku - opinia (1) Dla mnie to było rozczarowanie. Widocznie miałam zbyt duże oczekiwania lub... Po sąsiedzku
Wielkie rozczarowanie (1) Gdy rodzice posyłali mnie do tej szkoły, byłem przygotowany na miłą... Zawiedzony Uczeń szkoła przereklamowana, dla nowobogackich (1) jestem ojcem absolwenta gimnazjum STO. jedyny pozytyw, jaki dostrzegam, to... Kaskada Ocena szkoły (2) Zgadzam się z moim poprzednikiem. Jednak jako, że on nakreślił jedynie... Absolwent Bardzo polecam!!! (1) Jestem absolwentem tego gimnazjum. Lata spędzone w tej szkole wspominam... Mateusz Danuta - opinia (1) Jestem rodzicem ucznia tej szkoły. Przez ten czas miałem to szczęście spotkać... Danuta ... "szkoła"... (2) Jestem absolwentem tego czegoś, czego na pewno nie można nazwać szkołą.... Grea BEZNADZIEJA (1) Większość nauczycieli, to katastrofa. Cala kadra to jedna klika. Uczniowie i... uczen Tragedia (2) Podpisuję się z przedmówcami. Tragedia - nauczyciele nietolerancyjni,... absolwent beznadzieja (1) ta szkoła jest beznadziejna małe korytarze, stołówki praktycznie nie ma,... anonimowy wspaniała szkoła (1) powyższa opinia jestc hyba nieporozumieniem. szkoła jest jak najbradziej... absolwentka