II Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, Jana Pestalozziego 7/9

beznadzieja (3) może i jakis poziom jest i faktycznie ludzie sie dostaja na studia, ale jak... aga Zdecydowanie NIE! (4) Szkoła bazuje tylko na swojej opinii wypracowanej kilka dobrych lat temu.... Maja Świetna szkoła! (1) Ukończyłam II LO w tym roku, maturę zdałam bez żadnych problemów, czułam się... Weronika
Polecam (2) Maturę zdałem, zajęcia zależą z kim ale większości OK, atmosfera i klimay w... Anka II liceum (2) czytam wasze opinie pozytywne i negatywne i tak się zastanawiam czy mój syn... rodzic Nie nie nie i jeszcze raz nie (4) Kiedys moze ta szkola byla dobra i trzymala poziom, ale teraz? To co sie... Klaudia Opina absolwenta (1) Ukończyłem II Lo w zeszłym roku, i doprawdy nie rozumiem skrajnie negatywnych... Absolwent92 Szkoła ... (1) To nie jest szkoła dla przeciętnych! Absolwent super szkoła (1) Ukończyłam ją rok temu. Bez problemu dostałam się na studia. Wszystko co... Magda Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma (1) Kilka lat temu skonczylem II LO. Z ciekawosci zajrzalem na to forum - nie... Jakub II LO (1) Jestem niedawną absolwentką Dwójki. Nie mogę się zgodzić z opiniami, jakoby... Zadowolona absolwent - opinia (2) zdecydowanie odradzam. absolwent KL II LO (1) Konzentrationslager - tyle powiem. Ale po maturze jak wyjechałem na biwak to... tomek Odradzam (1) Stresująca atmosfera, a materiał trzeba i tak powtarzać w domu bo z lekcji... Ala.kze yoł (2) z tego co wiem próg do huaman wynosi 140 a do bilingualnej ok 133, są to... Lily Polecam! (1) Uczę się w tej szkole od września, ale jak narazie jestem bardzo zadowolona.... uczennica ! (1) Za wszelką cenę chce tam powrócić. Chociaż na kilka dni. To były... student08 POLECAM!! (1) ja skończyłem tą szkołe i nie dośc że dostałem się na medycyne to jeszce się... syudent absolwentka - opinia (1) Świetna szkola. Nauczyciele wymagający, fantastyczni ludzie i wspaniała... absolwentka Siema (2) jestem absolwentem II LO. Skończyłem mat-fiz i powiem wam, że może i czasami... Paweł