II Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, Jana Pestalozziego 7/9

Największy błąd mojego życia (1) Zmarnowany rok, atmosfera bardzo stresująca , tak samo nauczyciele. Miałam... zrezygnowana Polecam! (1) Jako tegoroczna absolwentka z całego serca mogę polecić tą szkołę, gdyż... ania dojazd do szkoły (1) Dojazd do szkoły jest dobry. Zarówno blisko od kolejki, aurobusu. Troche... mim
Najlepsza szkoła pod słońcem (1) II LO skończyłam w tym roku i nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną.... Madzia Racja (1) Osoba która powiedziała wam że bez odpowiedniej liczy punktów nie macie co tu... Madz Gorąco polecam! (1) Szkoła cudowna. Wysoki poziom nauczania. Na początku zawsze trzeba się... Krejzol :) - opinia (1) Uczyć sie cały weekend? Ja jestem w tej szkole od września i jeszcze nie... :) Samorządowiec (1) Moja odpowiedz na opinie "beznadzieja" Widząc to co napisałaś wiem ze nie... Dwójkowicz Uczeń (1) Szkoła jest genialna!!! Nie dość ze jest b.wysoki poziom nauczania to... Uczeń:) Plus - opinia (1) Skończyłem tę szkołę w zeszłym roku. Dostałem się i na UW i na UG, więc nie... Plus szkoła the best (1) ta szkoła jest normalnie ucząca kandydat