Obecny uczeń nie polecam ze względu chociażby na panią z historii (1) Jestem obecnym uczniem 3 LO w Sopocie. Jak wiadomo w każdej szkole są różni... Obecny uczeń Polecam:)) (1) Jeżeli ktos ma szczere checi to szkoła bardzo sprzyja porzadnemu... absolwent Super klimat (2) Polecam wszystkim, którzy oprócz czystego wkuwania cenią sobie klimat i... Indy
III lo to dobra szkoła (2) AŁ(Andre), przez rok wszyscy nauczyciele tobie pomagali (czyt. holowali), a... koleżanka z klasy WARTO PÓJŚĆ DO TEGO LICEUM? (4) Jestem w 3 klasie gimnazjum w Gdańsku i zastanawiam się czy nie pójść do tego... Paula jestem absolwentką tej szkoły :) (2) Obecnie studiuję wymarzony kierunek (26 osób na miejsce), jestem na 4 roku. Z... Weronika Super (1) Szkoła jak dla mnie super! :) Dobry poziom nauczania ( szczególnie... y&b 789 - opinia (1) Dokładnie ,szkoła jest bardzo nowoczesna i można ją przyrównać z... 789 Polecam! (1) W szkole panuje bardzo miła atmosfera wśród uczniów i nauczycieli, co jest... jak Świetna szkoła (1) Jestem od niedawna w tym liceum i szczerze mówiąc niewiele wiedziałam o tej... bb pytanka:) (1) Jakie sa mniejwięcej probi pkt. do klas humanistycznych? i kiedy są dni... Paula Całkiem niezła szkoła ... (1) Jestem w drugiej klasie i coś już mogę o tej szkole powiedzieć :) Poziom... Gall Anonim 3 LO ;) Sopot 2007!!! (1) Szkoła jest wspaniała!!! pierwszoklasista;) Życiowy błąd... (1) Wszystko co usłyszeliście na dniach otwartych- JEST KŁAMSTWEM! Zmarnowałem... Till