Pomoc dla Klienta (1) Zakupiłem łóżko, po czym okazało się że brakuje 1 śruby. Niby nic wielkiego,... Michał zakup materaca do sofy dwuosobowej w dgańskim sklepie Ikea (1) Kupiłam materac do 2osobowej sofy o wym 200x120,po rozpakowaniu okazało się... Elżbieta Promocyjna kuchnia z ikea z płytą za 1 zł-PROBLEM! (2) Czy może jest tu ktoś taki kto zdecydował się na zakup promocyjnej kuchni... Czuję_Się_Oszukana_
DOJAZD DO IKEA Z GDYNI (6) Do Ikea nie mozna dojechac z Gdyni jesli nie posiada sie samochodu. To jest... K POLECAM (1) ZAWSZE MIŁO, CIEKAWIE, KOLOROWO I CENOWO PRZYSTĘPNIE. AGA grak dojazdu z Gdyni !!! (2) To skandal zeby nie można było dojechać do Ikei z Gdyni fiodor Jęzki obce... (1) to nie najmocniejsza strona załogi. Biorąc pod uwagę, że obcokrajowcy również... mik SA zakup mebli kuchennych za około 15000 zł (3) zakupiłam meble do kuchni nexus wraz z wszystkimi urzadzeniami.Najpierw brak... danuta kubacka Jak tam dojechać???" (2) Po raz trzeci w ostatnich kilku latach byłam niemile zaskoczona ponieważ... Zofia Wencel zalosne (1) kogo winic za brak polaczenia autobusowego z IKEA- ZKM czy wladze Gdyni to... Ewelina polecam (2) mi się bardzo podoba, teraz wprowadzili autobusy w tygodniu i to dodatkowy... aga Dojazd z Gdyni do IKEI (1) To naprawde skandal! Wyglada ze Ikei nie zalezy na klientach wiec jezeli... Ewa NOWE HASŁO- PRZYMUSOWE SPACERY- DBAMY O TWOJĄ KONDYCJE KLIENCIE (2) byliśmy w IKEI, wybraliśmy łóżko,stelaż i materac.Pracownik powiedział że z... aga Konkurs IKEA "Ty i Twój Katalog" (1) Konkurs na najlepsze zdjęcie z katalogiem IKEA w najbardziej kreatywnej... Konkursikea spostrzezenie (1) brak dojazdu lub moze informac ji o mozliwosci dojechania w tygodniu jakims... A.Laube