ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

Profesjonalna opieka (1) Polecam wizytę u Pani Doktor. Podczas wizyty kobieta nie czuje... Mika Karolina - opinia (1) Napiszę krótko, troskliwa, profesjonalna opieka :-) Karolina Zdecydowanie polecam! (1) Korzystam z usług Pani Doktor już jakiś czas, jestem bardzo zadowoloną... AniaF
Super Lekarz (1) Pani doktor prowadziła moja ciążę i mogę ja wszystkim polecić ja z jej usług... Magnoliaa Bardzo miłe i pozytywne zaskoczenie (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani Dr. Postanowiłam, że pierwszym ginekologiem,... Sylwia Rewelacja (1) Pani Agnieszka jest rewelacyjnym lekarzem. Posiada ogromną wiedzę, wszystko... M REWELACYJNA!!! (1) Do Pani Agnieszki trafiłam właśnie dzięki pozytywnym opiniom. Doktor jest... Marta ZDECYDOWANIE POLECAMY !!! (1) Pani dr Kowalewska- Wlas jest swietnym lekarzem, rzetelnym, kompententym i... aga Super doktor!!! (1) Pani Agnieszka prowadzi moją ciążę, w tej chwili jet to początek 9 miesiąca i... Demon Kasia - opinia (2) Naprawdę kompetentna Pani doktor a do tego bardzo miła. Gabinet bardzo... Kasia polecam gorąco p.A.Kowalewską-Włas!!! (1) Byłam pacjentką p.Agnieszki podczas trwania mojej ciązy.Zanim trafiłam... Marta Sędzielewska Zdecydowanie POLECAM!!! (1) Jak najbardziej POLECAM Panią Doktor!! Byłam już u wielu lekarzy -... Justyna pacjentka - opinia (3) ja nie bylam zadowolona z wizyty, owszem tak jak wszyscy piszecie wywiad... pacjentka REWELACJA - SERDECZNIE POLECAM (1) Do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej- Włas trafiłam na pierwszą w swoim... M. ABRAMEK - FIRLEJ Gorąco Polecam Wszystkim Kobietom :-) (1) Pani Doktor ujęła mnie troskliwym podejściem do pacjęta, była delikatna i... Bardzo zadowolona kobieta Polecam i dziękuję! (2) Do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej-Włas trafiłam na pierwszą w swoim życiu... Aggg Gorąco polecam !!! (1) Polecam gorąco wszystkim pacjentkom. Przesympatyczna Pani Dr. z bardzo dużą... Joanna Winiarczyk Ginekolog godny polecenia (2) Bardzo dlugo szukalam ginekologa na moja pierwsza wizyte u tego specjalisty.... Iza P. REWELACYJNY LEKARZ!!! (1) Do gabinetu pani dr A.Kowalewskiej-Włas trafiłam w celu zrobienia badania usg... Ania REWELACJA!!! (1) to już nie pierwszy raz jak trafiłam do Pani Agnieszki i jestem bardzo... Emilka