ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

...dzięki pani doktor mam wspaniałego synka... (1) Polecam panią doktor Agnieszke Kowalewską - Włas. Miła, sympatyczna,... Kasia Diana rewelacyjny lekarz (1) U Pani doktor leczę się od kilku lat, dzięki niej przetrzymałam trudną ciążę... Maja BARDZO POLECAM (1) Polecam Panią doktor jako specjalistę i człowieka. Sposób podejścia do... Beata M.
bardzo polecam (1) Polecam Panią doktor jako specjalistę i człowieka. Sposób podejścia do... Beata M. polecam (1) Do pani Kowalewskiej trafiłam zupełnie przypadkiem, kiedy mój ginekolog... mamusia POLECAM (1) Profesjonalne a zarazem miłe podejście do pacjenta. Kompleksowe i nowoczesne... Dagmara K. Polecam (1) Pani Agnieszka jest rewelacyjna i ma podejście do pacjenta:) lindsay SPRAWDŹ SAMA (1) witam, chciałam przestawić swoje zdanie na temat Pani Dr. Wizyta moja odbyła... iwona Magda - opinia (1) Pani dr leczyla mnie z 4 miesiace i stwierdzilam, ze juz szkoda mi pieniedzy... Magda Gosia - opinia (1) rewelacja:) jeśli w takich kategoriach można ocenić wizytę u ginekologa, to... Gosia POLECAM (1) Dziękuję, dziękuję, dziękuje! Brak mi słów by wyrazić swoje zadowolenie. W... Marta Polecam! (1) Pani doktor jest bardzo miła i sympatyczna, poświęciła mi tyle czasu, ile... Ania asia_9 - opinia (1) Pani doktor podeszla do mnie dosc obojetnie, prawda jest ze napoczatku... asia_9 Polecam (1) Dzieki P.dr jestem zdrowa... dziękuje marta POLECAM (1) 1. Pani dr podczas pierwszej wizyty b. dokładnie mnie przepytała; jest... Tola polecam (1) Niedawno po raz pierwszy odwiedziłam Panią dr Agnieszkę. Poświęciła mi... Monika REWELKA (1) W trakcie ciąży przez przypadek trafiłam do dr Agnieszki- nie żałuję!Jest... Mamuśka :) Rewelacja (1) Naprawdę bardzo polecam. Przesympatyczna Pani doktor z bardzo dużym... Marta r e w e l a c j a ! (1) polecam jak najbardziej. to byla moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i wiem... ania super lekarz (1) Panią Agnieszkę znam już od paru lat, prowadziła moją pierwszą ciążę i... Iwona z Gdyni