ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

Polecam! (1) przemila pani doktor, ma swietne podejscie do pacjetnek :) jest rowniez... natalia POLECAM :) (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR, SZCZERZE POLECAM WSZYSTKIM SZUKAJĄCYM DOBREGO... KORALGOL SERDECZNIE POLECAM !!! (1) Fachowa opieka ginekologiczna.Sympatyczne i ciepłe podejście do pacjenta.... ELŻBIETA
Polecam (1) Długo szukałam dobrego, godnego zaufania lekarza... i wreszcie trafiłam na dr... Magdalena ja tez polecam (1) ja tez polecam Panią Agnieszke jako świetnego specjaliste w ginekologii.... monika k-r Gorąco polecam (1) Wyjątkowo miło, fachowo, zawsze ze szczegółami, odpowiedzi na każde pytanie,... Magda Ciąża tylko z dr Kowalewską (1) Pani dr Kowalewska prowadziła moją ciążę. Przez 9 miesięcy czułam się... Agnieszka Polecam (1) Pani doktor jest zdecydowanie najsypatyczniejszym lekarzem jakiego znam. Ma... Ola super lekarz :) (1) leczyłam się już u wielu lekarzy ginekologów, ale Pani Agnieszka jest... karolina Godne polecenia (1) Wysoki standard gabinetu, miłe podejście do pacjenta, fachowość, wysoka... Ewa Warto odwiedzić właśnie ten gabinet (1) Byłam bardzo zadowolona po wizycie u pani doktor, która okazała się bardzo... Anita Szczerze polecam (1) Trafilam do pani doktor z nadzerka i pani doktor jako jedyna dokladnie mi... Ania