Barbara - ocena (1) Jeśli chodzi o serwery, bo tego dotyczyła usługa realizowana dla naszej... Barbara Kamil - ocena (1) Bardzo szybka akcja serwisantów wyratowała mój komputer z zalania wodą. Po... Kamil Adrian - ocena (1) W ramach obsługi informatycznej serwisanci ITvip wykonali w mojej firmie całą... Adrian
Grzegorz - ocena (1) Długo szukałem takich usług outsourcingu IT, z których będę naprawdę... Grzegorz Jonasz - ocena (1) serwisanci wyratowali mi kompa z katastroficznej sytuacji - polecam serdecznie Jonasz Jadwiga - ocena (1) Od szkolenia zrealizowanego w naszej firmie minęło kilka tygodni. Ocena w 1... Jadwiga Zygmuunt - ocena (2) Zaufałem pozytywnym opiniom znalezionym na tym portalu i nie tylko i się nie... Zygmuunt Dariusz - ocena (2) Proces naprawy przebegl wzorowo. Nie mam żadnych uwag. Terminowo odebrałem... Dariusz Tadeusz - ocena (2) Bardzo miło współpracuje mi się z serwisem ITvip. Zlecam im zadania z zakresu... Tadeusz Lucjan - ocena (2) Rzetelność, fachowość, profesjonalizm - takiej obsługi informatycznej... Lucjan Marysia - ocena (2) Usługa zgodna z opisem. Zadzwoniłam do serwisu po tym, jak zalałam laptopa.... Marysia Adrian - ocena (2) Serwisanci ITvip szybko odnaleźli się w naszej firmowej strukturze serwerów i... Adrian Oliwka - ocena (2) Szkolenie zostało przeprowadzone maksymalnie profesjonalnie, dzięki czemu... Oliwka Czarek - ocena (2) Wymiana karty graficznej + dołożenie pamięci RAM do mojego komputera... Czarek Łukasz - ocena (2) Plusy: bardzo szybka reakcja na zgłoszenia, fachowa obsługa, profesjonalne... Łukasz Adrian - ocena (2) Fachowo, szybko, w normalnej cenie i przyjemnej atmosferze. Miałem do... Adrian Marysia - ocena (2) Pełen profesjonalizm - natycmiastowa reakcja i szybka naprawa problemów z... Marysia Piotr - ocena (2) Znajomy, który ma u siebie sporą serwerownię polecił mi tę firmę. Bardzo... Piotr Józef - ocena (1) Jakoś na początku stycznia mieliśmy szkolenie komputerowe prowadzone przez... Józef Jolanta249 - ocena (1) Dzięki błyskawicznej reakcji serwisantów mogłam w pełni wypełnić swoje... Jolanta249