Barbara - opinia (1) Na stronie jest, że dojeżdżają do domu, a kiedy dzwonię, to okazuje się, że... Barbara Paweł - opinia (1) Szybko i profesjonalnie,dobry kontakt Paweł Maria Konarska - opinia (1) bardzo pozytywne wrazenie ,lekarz to prawdziwy profesjonalita, trafna diagnoza. Maria Konarska
Kasia - opinia (1) Obsługa firmy bardzo pozytywna, jednak sama wizyta bardzo mnie rozczarowała... Kasia Marzena - opinia (1) Szczerze polecam! Potrzebowałam pilnie lekarza, który przyjechałby na wizytę... Marzena Małgorzata G. - opinia (1) Bardzo pomocna usługa, szczególnie w przypadku gości z zagranicy. Lekarz... Małgorzata G. Anita - opinia (1) Pierwsza klasa!Fachowa pomoc i wiedza,której tak mało... Anita Ewelina Kowalczyk - opinia (1) Dr Kuczyński zignorował pacjenta mówiąc ze na pewno nie ma covid. Pacjent ,... Ewelina Kowalczyk Marzena - opinia (1) Bardzo kompetentny dr B. Jaremczuk Marzena Tomek - opinia (1) Pełna profeska 10/10 Jestem w pełni zadowolony! Tomek Anetta - opinia (1) Wizytę zamówiłam do 9 latka. Czas oczekiwania krótszy niż zapowiadano. Pani... Anetta Nieprofesjonalni! (2) W minute po zamowieniu wizyty kobieta z infolinii zadzwonila ze lekarz jednak... pomoc w trudnej sytuacji (1) Potrzebowałam nagłej porady lekarskiej i pomocy na wizycie domowej dla mamy.... Emika Dr Agata Wachalska (2) Polecam lekarza pracującego w Immuno zdrowie dr Wachalska - już drugi raz... Hanna Brycz Wizytya domowa (3) Zamówiliśmy wizytę domową do Naszego dziecka. Czas oczekiwania co prawda... Kasia Jestem bardzo zadowolona z centrum immunozdrowie (1) Szczególnie polecam doktor Wąchalską która, choć nie jest endokrynologiem,... Rut Wizyta pediatry (1) Polecam każdej mamie która ma wątpliwości czy jechać z dzieckiem do lekarza... Marta Dermatolog (1) Dermatolog pani Monika Glombiowska bardzo dziękujemy za szybką i konkretną... Agnieszka Skarpetowska Polecam (1) Z porady jestem bardzo zadowolona. Wanda Polecam (1) Wspaniała, życzliwa obsługa. Wszystko bez najmniejszych kłopotów. Oby tak... Ryszard