SZERMIERKA SAMURAJÓW W TRÓJMIEŚCIE (2) WSTĄP NA DROGĘ MIECZA! Zapraszamy na zajęcia japońskiej szermierki... seibei Zespół poszukuje sekcji dętej (1) Zespół reggae poszukuje sekcji dętej, osób które lubią/czują reggae, którym... seth_black(małpa)o2.pl petycja w sprawie kary za bestialskie znęcanie się nad zwierzętami - PODPISZCIE!! (3) Zgłaszamy się z ogromną prośbą w imieniu społeczeństwa, które wzburzone jest... Agnieszka
ODKUPIĘ KARTĘ PAMIĘCI (2) Hej :-) słuchajcie, od razu zaznaczę, że się nie znam zbytnio na tych... H. przejazd do Suwałk (1) Witam, potrzebuję dostać się w środę po południu (ok 16-tej) z Gdańsk do... aleksanderkamil Szukam sklepu z ubrankami dla malutkich pieskow (2) Tak jak w tytule poszukuje sklepu z ubrankami dla pieskow chichuahua 2,5kg... Gosia Pokazy Fajerwerków w Wielkim Kacku (1) Witam szanownych czytelników... podobnie jak w latach ubiegłych, tak i w tym... Marek mszyma SKLEP Z PŁYTAMI (3) Czy w Trojmieście są sklepy z muzyką na CD? Chodzi mi o wyspecjalizowane... hifi znaleziono psa podobny do Hasky (1) Wieczorem 29.12.2010 znaleziono psa w okolicach budynku LOT w Gdańsku. Pies... Gosia ODDAM W DOBRE RĘCE KRÓLIKA MINITURKĘ LEWNE (5) ODDAM W DOBRE RĘCE KRÓLIKA MINIATURKĘ LEWNE 6 MIESIĘCZNY CZARNO -BIAŁY, Z... mimi862 do dziewczyn które kochają taniec i chciałby coś z tym zrobić :) (4) chciałabym założyć grupę taneczną najlepiej cheerleaderek. Wiem, że wiąże się... Agnieszka szukam miejsca na próby dla zespołu muzycznego - gdańsk centrum (1) nie dzielone z nikim, bezpieczne, chronione (może być względnie wysokie,... kris_79 DREDY (1) Hej :) Przeniosłam się do Trójmiasta, więc chętnie podredzę i tutaj.... Paulina Masz w rodzinie kibica piłkarskiego? Super prezent !!! (1) http://allegro.pl/recznik-chelsea-londyn-super-prezent-na-swieta-i1370117798.... Damian kupie uszkodzone laptopy (1) Kupie uszkodzonego laptopa. Propozycje model, jakie uszkodzenie, miejscowość... Yasmine87 Wybuch butli z gazem w gdyni w latach 70 (2) Interesuje mnie ile osób zginęło po wybuchu butli z gazem w gdyni przy... Swistak oddam kotkę (1) Niestety zmuszona jestem oddać 3,5-miesięczną kotkę, ponieważ mam w domu... ola Czy ktoś ma książki z Sagi..??? Córka morza..??? (1) niestety mam do częśći 18.. dalej przerwałam czytanie (wyjazd) .. Może ktoś... mamaklaudii Przyjmę dla córeczki (3) Witam na pewno zaczne od tego że bardzo trudno jest mi pisać o pomoc do ludzi... Mamitka SKLEP CELNY Z OKOLIC DWORCA ...GDZIE PRZENIESIONY ??? (1) wie ktos może gdzie sklep się przeniósł ? były tam super tanie perfumy. wie... Becia