piesek kąpiel (4) Hejka, Mam 7 tygodniowego szczeniaka, ma pchełki a spray od weterynarza... dolar7 szukam noclegu na parę dni (1) Wybieram się na Koncert Lady Gagi . Przyjeżdżam z drugiego krańca Polski.... swój Szukam kogoś do nauki kodowania stron (2) Witam. Chciałbym się nauczyć ciąć grafikę pod strony i kodować w php od... Maciek
Niedzielny spacer (1) Proszę o propozycję na przyjemne trasy do spacerów z rodziną i znajomymi w... Marek kupie joy stick 125 (1) Witam!!Poszukuje stare joysticki 125 moze ktos z was ma w domu tego typu... gość Taniec towarzyski (1) Szukam partnera do tańca towarzyskiego dla dziewczynki w weku 10 lat. Tel.... Marek ciekawe filmy o poznaniu (1) hej,polecam dwa ciekawie zrobione filmy o Poznaniu... pigeon40 Gdzie można sprzedać stare książki? (3) Czy ktoś wie, gdzie można sprzedać stare książki - może jakiś antykwariat?... :-) szukam osoby ktora gra na gitarze i potrafi zaspiewac ;) - zaplace (3) czesc, chce spedzic romantyczna chwile z dziewczyna na plazy w sopocie w... ;) HOTEL PÓŁNOCNY - aktualne opinie (1) Czy warto wyprawić tam wesele? Czy może ktoś tam był na przyjęciu i ma... katikati Halloween Party (1) Bal Przebieranców przy muzyce (The Best Of 80' & 90) Wampiry, zombie,... Halloween Crew ksiazeczka SANEPID (2) Witam, mieszkam w gdansku od niedawna, chcialbym wyrobic sobie ksiazeczke... Kamil Poszukuję wokalistki lub wokalisty, badz osoby która potrafi śpiewać ;) (1) jestem gitarzystą,chciałbym założyć duet lub może w 3 osoby zespół grający... Przemek lokale gastronomiczne w Zielonej Górze (1) Jeśli ktoś wybiera się do Zielonej Góry i chce poznać tamtejsze lokale... mako inna sonda (2) Mam prośbę, chcę krótkich odpowiedzi,bez dyskusji i komentarzy... Co... mixer prośba o liste osiedli domków (3) Witam Serdecznie. Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc? Potrzebuje "namiary" na... nexiq CKU GDAŃSK , SOPOT , GCE, GDANSK OLIWA (1) Chciałabym sie dowiedzieć co sadzicie o tych szkołach , czy ludzie zapisujący... aga1313 Pocztówki (1) Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić w Gdańsku fajne pocztówki? Nie... Dominika Wyjazdy (1) Najbliższym czasie umieszczę link z mojej wyprawy w Tatry będą zdjęcia z gór,... jacekzak Szkoła fotografii (4) Witam, jestem całkowitym amatorem ale bardzo pragnę zając się fotografią, czy... gatka