ksiazeczka SANEPID (2) Witam, mieszkam w gdansku od niedawna, chcialbym wyrobic sobie ksiazeczke... Kamil Poszukuję wokalistki lub wokalisty, badz osoby która potrafi śpiewać ;) (1) jestem gitarzystą,chciałbym założyć duet lub może w 3 osoby zespół grający... Przemek lokale gastronomiczne w Zielonej Górze (1) Jeśli ktoś wybiera się do Zielonej Góry i chce poznać tamtejsze lokale... mako
inna sonda (2) Mam prośbę, chcę krótkich odpowiedzi,bez dyskusji i komentarzy... Co... mixer prośba o liste osiedli domków (3) Witam Serdecznie. Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc? Potrzebuje "namiary" na... nexiq CKU GDAŃSK , SOPOT , GCE, GDANSK OLIWA (1) Chciałabym sie dowiedzieć co sadzicie o tych szkołach , czy ludzie zapisujący... aga1313 Pocztówki (1) Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić w Gdańsku fajne pocztówki? Nie... Dominika Wyjazdy (1) Najbliższym czasie umieszczę link z mojej wyprawy w Tatry będą zdjęcia z gór,... jacekzak Szkoła fotografii (4) Witam, jestem całkowitym amatorem ale bardzo pragnę zając się fotografią, czy... gatka pianino (2) Gdzie nogę zapisać dziecko na naukę gry na pianinie? Mieszkamy na Kowalach ja słuchawki (1) podpowiedzcie gdzie i za ile można wymienić kable w słuchawkach nausznych??... xyz restauracja chińska szanghaj (2) Witam!!!! poszukuje restauracji chińskiej Szanghaj, która do tej pory... mała21 Praktyki (1) Praktyki dla studentów stomatologii gdzie warto isc? Dantystka Praktyki w trojmiescie?? (3) Czy ktos wie, gdzie mozna zrobic praktyki z pedagogiki??? glownie chodzi mi o... Pati Oddam 3 misięczne kociaki:) (3) Oddam 3 misięczne kociaki w dobre ręce:) daga PiS i Fułek (1) Mój znajomy jest członkiem PiS. Dzisiaj rano usłyszałem od niego, że Fułek ma... skonsternowany Gumy do żucia (2) Witam, gdzie w Gdyni dostanę gumy: Big Red Spearmint (Wrigley's)... Marcel Samolotem do Hiszpanii - Alicante noclegi (1) Mam wolne pokoje dwuosobowe od II połowie września w dzielnicy Cabo Huertas w... tokida Pytanie o lotnisko (6) Czy wie ktoś może jak najszybciej dostać sie z Kościerzyny na lotnisko? Paula Zaopiekuję się psem lub kotem – Wejherowo i okolice (1) Jeśli musisz wyjechać i nie możesz zabrać swojego pupila ze sobą chętnie... solcia