Złamanie nogi.. (1) jestem świeżo po złamaniu nogi w kostce,raczej niezbyt fajne przeżycie.. już... toffi Prośba o identyfikację obiektu w Gdańsku (4) Witam, Czy ktoś rozpoznaje może obiekt na końcu ulicy... A.K. internet bezprzewodowy na karte (3) mam problem, nie wiem jaki internet na karte wybrac, za bardzo sie na tym nie... paola
fajny konkurs (3) Polecam ciekawą stronkę z konkursem Wystaczy wpisać... Joasja Chatyratywnie :) (3) Jest to akcja obejmująca całą Polskę i polega na zbieraniu wszelkiego rodzaju... Malinka:) Stowarzyszenie/klub (3) czy ktoś zna jakiś klub albo stowarzyszenie w trójmieście, w którym można... endles994 SPRZEDA MATERAC Z IKEI (PRAWIE NÓWKA) (1) Hey, Mam materac kupiony jakiś czas temu w Ikei, który przez miesiące dwa... SILO SPRZEDAM STARE ZDJECIE STATKU (1) Waryński Poprzednia nazwa: General Brusilov Typ statku: drobnicowiec Rok... Michal Połączenie Gdańsk-Warszawa (2) Witam Potrzebuję dostać się w poniedziałek do Warszawy na godzinę 10:00.... MiKuS sklep punk (1) czy wiem ktoś może, gdzie w trójmieście jest jakiś sklep punk rockowy, bo... endles994 Prośba o głosik (1) Witam Biorę udział w konkursie... IZa kupię LAPTOP (1) w dobrym wizualnie i technicznie stanie, od osoby która dbała o to. raczej... A. klatke dla krolika kupie (1) asia23n@o2.pl jklh Prosba (1) Do pracy magisterskiej potrzebne są materiały, miedzy innymi takie ankiety.... iza Restauracje/bary orientalne w Trojmieście (1) Witam Jakie możecie polecić lokale z kuchnią chińską/japońską? Po tym co... sławek Darmowe programy do wypełniania PIT (1) Witam Co myślicie o programach do wypełniania PIT? Jakich używacie? Ja... balbinka1983 Porady i kursy (1) Chcesz się dokształcić, potrzebujesz poradnika zapraszam. kontakt pod adresem... kris Zaginął Pies! Owczarek Niemiecki - Rumia - Czeka Nagroda 1000zł (4) Witam zaginął pies, 24.01.2010 Pies to Owczarek Niemiecki wiek około 5... Adam Wojciechowski Prośba o udział w badaniu! (2) Witam! Jestem studentem Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej i chciałbym... vealck Radio Patrycjusz (w budowie) (1) Szanowni użytkownicy forum, Doszedłem do wnioski, iż pośród tysięcy stacji... kazzag56