Planetarium (2) Witam! Czy gdyńskie planetarium prowadzi seanse tak jak informują... karoll Zajęcia tribal bellydance (1) Gorąco zapraszamy na zajęcia, na których zagłębimy się w tajniki... Orcian Kupię zasilacz (1) Kupię zasilacz do laptopa fujitsu SIEMENS, bądź zasilacz uniwersalny. ryba23oslo
Czy Polska jest gotowa aby przyjąć nawyki picia kawy w drodze? (1) Witajcie, Proszę weżcie udzial w naszej ankiecie. Wasze zdanie jest dla... Nero Cafe Kulig (3) Jak spanie duuużo śniegu a puki co warunki są idealne....rezem ze znajomymi... myszka Potrzebuj nieużywany nr GG taki żeby działał na wersji 7.7 (1) Jeśli ktoś może pomóc to proszę pisać na nr GG: 10749429. Z góry dzięki... ryba23oslo Spadek transferu sieci internet UPC w trójmieście (5) Witam, od kilku dni zauważyłem wydłużenie otwierania się stron, po... petarda bialorusinka szuka prace wolonterska (3) Czesc ! Jestem z Bialorusi , chcialabym polepszyc swoja polszczyzna , dlatego... alenka Kolejny problem z UPC (2) Mam maila na "WP" teraz się zalogowałem i chciałem dodać załącznik...... ryba23oslo The Towers Lounge Bar& Restaurant- Gdynia- budynek Sea Towers (2) witam. czy ktoś z tego forum był już w tej restauracyjce??? jakie są wasze... ja Problem z torrentami w UPC (3) Witam mieszkam w Gdańsku i od nie dawna mam internet z UPC (8mbit). Jak do... ryba23oslo DARMOWA KASA Z POKERA TEXAS HOLDEM (1) CZY CHCIAŁBYŚ SPRÓBOWAĆ SWOICH SIŁ W ODMIANIE POKERA NO-LIMIT TEXAS HOLDEM???... Wortol Problem z dziara.. (2) Wiecie moze czy robiac sobie dziare normalne jest to, ze czarny mi strasznie... xyz Poszukiwany basista (1) Szukam basisty do zespołu grającego rock/indie/punk/dance punk. Zespół składa... macieka9 Dobry sklep z bursztynami - Gdynia (pilne) (1) Witajcie Szukam w Gdyni dobrego sklepu z bursztynami, chcę kupić coś... Darek Fajna sprawa :) (2) http://www.khanwars.pl/?recruit=3H18818 pppp GRUPA ROCKOWA Z TROJMIASTA POSZUKUJE WOKALISTY/WOKALISTKI (1) Jeśli uważasz, że nadajesz się do roli wokalisty/wokalistki zespołu grającego... conte telewizja kablowa (1) jako nowy mieszkaniec bloku przy ulicy Racławickiej 17 poszukuje operatora... decor taniec współczesny (2) Witam ! Może podpowie mi ktoś kto się orientuje gdzie znajdę teatr tańca w... martaaa Zaginął pies-czeka nagroda! (RUMIA) (1) 1 stycznia, około godziny 11:00 zaginęła z ulicy Hutniczej w Rumi (okolice... Ola