sprawa informatyczna (5) Witajcie, jestem konpletnie zielona jesli chodzi o informatyke. A chciałabym... Ola Prszę o 1 % podatku dla mojego sąsiada PAWEŁKA (1) PODARUJ 1% PODATKU DLA mojego sąsiada PAWEŁKA Przekaż swój 1% na leczenie i... kasia0075 JEDEN PROCENT (2) witam, chciałabym poinformować bo nie którzy myślę że nie są świadomi 1 % z... pracownica BR
Jarsat Gdańsk - oferta programowa tv analogowa (1) Witajcie, mam do was pytanie jaka jest oferta programowa telewizji analogowej... Piotr1987 gracze do monster world z facebook potrzebni (5) witamszukamosoby grające w w/w gre na fejsie . potrzebuje znajomych by... andrzej z gdyni Pytanie o fast-foody... (28) Cześć! Jeśli macie chwilkę to bardzo proszę wypełnijcie moją ankietę:... Paulina Pomoc dla Mieszkańców Schroniska PROMYK i innych (3) Moze znajda sie tu ludzie ktorym nie jest obojetny los zwierzat... Ona :) kochani wielka prośba do was.... (7) kochani zaglosujcie jak mozecie na przewodnik Sasino i okolice ktorego... beata27 Jak udostępnić na swojej tablicy na Facebooku informację o konkursie? (1) Może ktoś podpowie? Ja TOSHIBA laptop karta gwarancyjna (5) Czy posiada ktoś kartę gwarancyjną do laptopa toshiba? AsiaczeK_S_88 Mała prośba :) (3) Mam taką mała prośbę, pisze pracę mgr i zbieram ankiety do badań. Byłabym... shani jak dojechać do ośrodka? (2) Niedługo wybieram się na badania do centrum medycznego Gdynia... koksina Telefon. Skąd najlepiej? (8) Potrzebny drugi telefon, najlepiej w "mixie". Gdzie maja... B. Przekaż 1% podatku dla Damiana (1) http://www.facebook.com/events/343715055663501/ sylwiah Firma Alfa Marcin Kwiatkowski-proszę o kontakt byłych pracowników tej firmy (9) Składam do Sadu Pracy pozew przeciwko tej firmie wraz z zawiadomieniem PIP o... oszukana Psi park (1) Witam Chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś w trójmieście jest jakieś miejsce... Randall VD Data - proszę o opinie. (1) Czy ktoś korzystał z tej firmy aby odzyskać dane z uszkodzonego dysku? Jeśli... anka naprawa dysku zewnętrznego (1) Zlecę naprawę dysku zewnętrznego Seagate FreeAgent 250gb Lampka się pali, ale... franz_maure Pomóżmy Zwierzętom z Ciapkowa! (2) Można bardzo łatwo pomóc naszym zwierzakom ! Wystarczy zagłosować na... Krystian Radca prawny w Gdańsku (4) Witam, Czy może mi ktoś polecić dobrego i w miarę taniego radce prawnego... madlenn69