telefon z androidem (5) Mam nowy telefon juz bez simloka, przekladam karte sim nastepnie importuje... xt720 Nominacja do Blog of Gdańsk 2012, zagłosujecie? (2) Witam, bardzo proszę o głosy! Wystarczy kliknąć w ten link:... Paulina Samochód dla 18 latka (27) Hej:) jaki samochód będzie bezpieczny dla syna który niedawno uzyskał prawo... julia996
Szukam ludzi z dobrym sercem... (3) którzy klikną "LUBIĘ to" pod zdjęciem marzenia ziemniaka, które stworzyłam.... LAYS poszukiwany pracownik z salonu orange (2) potrzebuje bilingi z orange numerow przychodzacych zapłace 200zł prosze o... sympatyczna Bilet na okaziciela? (5) Witam Gdzie w Gdańsku mogę wyrobić taki bilet, czy wydają go od ręki, ile... ja spadek (4) witam, dostalem w testamencie spadek od babci (kamienica w Gdyni) i co mam... zielonkawy Doradca finansowy (2) Możecie kogoś polecić? Czy jest możliwość skorzystania z takich usług... ja Brak Polsatu naziemnego - Gdańsk (3) Witam, Na terenie Gdańska odbieram telewizję naziemną, stary-analogowy... telemaniak Morski połów dorsza (4) czy ktoś się orientuje ile kosztuje taka impreza i gdzie organizują? leon polećcie telefon z dobrą kamerką :) (4) Moja komórka chce już na emeryturę, dlatego chciałabym kupić nową ale taką... wesołka Jaki internet na Guderskiego 60-64???????? (2) Witam Miałam pakiet w Tivisie, niestety przejmuje to Vectra, która ma słabe... Ania jak dojechać z Gdanska Głównego do sądu na ul. Piekarniczą (2) Witam! Jak komunikacją miejską dojechać z Gdańska Głównego do sądu na ul.... ludek Hala Olivia - kabareton (4) Witam! Chcę kupić rodzicom bilety na Kabareton organizowany w Hali Olivii w... Agnies zestaw startowy na kartę w Play, Orange, Plus, T-mobile, który najlepszy (10) Witam Chciałam kupić sobie zestaw startowy, ale nie wiem jaką sieć wybrać by... Zuzka cesja w play- czy to możliwe (4) czy mogę przenieść abonament w play na obcą osobę, jeśli tak jak to zrobić?... Sosenka Potrzebna pomoc (1) Witam Państwa serdecznie,prosimy o pomoc gdyż jest ona nam bardzo potrzebna... mkwgwgmk peleryna przeciwdeszczowa (9) orientuje się ktoś gdzie (w Gdańsku) można znaleźć zwykłą foliową pelerynę... Ł. Męski łańcuszek (3) Gdzie w Gdańsku w miarę tanio (tak do 80zł ) kupię męski łańcuszek na szyję ?... Onaa Ktoś czeka na twoją pomoc, zajrzyj. Nic cię to nie kosztuje... (9) Dziękuję, że zajrzałeś. To tylko chwila, którą poświęcisz na przeczytanie,... Biała Dama