Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

happy (1) rok po odbiorze wszystko ok fajne mieszkanko polecam !!! gimbo klientka sopot (2) apartament super tak jak i czesc wspolna no i przede wszystkim miejsce !!! agata Biurowiec przed oknami (1) W nawiązaniu do wcześniejszej opinii dotyczącej biurowca przed osiedlem Hynka... Gary
ZADOWOLONA klientka (2) mieszkanie super nie mam zastrzerzen co do jakości wykonania przez firme... espanna MYSLIWSKIE 3 (2) osiedle ok mieszka sie tu super choc narazie duzo dzieje sie w okolo ( budowa... anna Zastanów się!!! (2) Lekceważące podejście do klienta. Od ponad 6 miesięcy czekam na odbiór... K sklodowska (2) ROK PO ODBIORZE MIESZKANIA OCENIAM JEGO JAKOSC NA BDB . BEZ PROBLEMOW .... kertis fajne mieszkanie arkonska (2) wykonanie bardzo dobre smialo moge polecic + agnieszka na plus (1) sklodowskbdb pomoc w formalnosciach i przy zalatwianiu kredytu mieszkanie... anka developer godny zaufania arkonska (2) mieszkanko super wykonane , infrastruktura osiedla takze ... dziekuje i... arte MYSLIWSKIE 3 (1) profesjonalne podejscie do klienta .... polecam agatka Z solidnością nic wspólnego nie ma.... (1) Firma z przemiłą obsługą klienta, która niestety musi nadrabiać... MGN Bardzo solidna firma (2) Doskonała obsługa klienta, uczciwość i rzetelność w wypełnianiu zapisów... KJZ all ok (1) mieszkanko spoko nie mam uwag pozdrawiam all hynka agassi Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mieszkań w Inpro. Dobrze wykończone... Ewa gdynia sklodowska (1) kilka miesiecy po odboiorze ... bez uwag wszystko ok ... pozdrawiam tessa ARKONSKA , HYNKA (2) solidna firma posiadam 2 50m mieszkania w obu lokalizacja i jestem bardzo... kaska DOMKI NOWIEC (2) jestem po odbiorze domku . nie mam nic do zarzucenia developerowi ... odbior... agnieszka extra (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam wiki Willa Maria (2) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... OP