Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

Nierzetelna firma.. (1) Nie uwzglednia reklamacji. Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek.... Anna Reklamacje.. (1) Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek (m.in. 2 cieknące okna) .... Klose 3zagle (1) bez sciemy . wszystko ok . smialo moge polecic ... pozdrawiam bud B ;O) stephanie
frappe - opinia (2) Główną zaletą firmy są pracownicy "liniowi". To dzięki nim łagodzone były (w... frappe M3 (1) rok po odbiorze nic sie nie dzieje zlego z mieszkaniem , mila obsluga klienta... gaudi 3z (1) SMIALO MOGE POLECIC ..... ZAGLEBIAJAC SIE TO OBSLUGA NA 1-SZYM MIEJSCU .... A... ITIN 3zagle (1) bardzo mila wspolpraca z Inpro s.a. , mieszkanko super .... nic dodac nic... tomtom b brama (3) profesjonalne podejscie do klienta mieszkanko ok ale wiekszy plus za czesci... atp ocena ogolnA (1) FACHOWA POMOC W ZALATWIENIU FORMALNOSCI . MIESZKANIE ODEBRANE ZA PIERWSZYM... SIN n o w i e c (1) oby wiecej takich miejsc jakie tworzy nowiec .... ;o) super lifefitness bretowska brama (1) bardzo mila obsluga , mieszkanko extra .... na duzy plus dla Inpro mgm Zatajanie informacji, niekorzystna umowa (4) Próbowałam kupić mieszkanie w Inpro w Trzech Żaglach. Cena była b. niska... Katarzyna Piętka 3ZAGLE (1) MILO , SPRAWNIE .... POLECAM FELICIA BB slowackiego (1) swietne miszkANKO MILA OBSLUGA BARDZO SIE CISZYMY Z MEZEM Z dobrego wyboru... kasia bretowska b (2) mila obsluga w biurze , no i mieszkanko fajne ....jak narazie wyjazd i wjazd... dell brętowska b (1) Miła obsługa w biurze i nic poza tym! Dell pisze, że wyjazd i wjazd na... marian Godny polecenia (1) 2 lata po odbiorze i wszystko super .... Arkonska Wimbledon wszystko wporzadku (2) jak dla mnie naprawde fajny developer ... odebralem mieszkanie na BB i... oxy nowiec (2) jestem bardzo zadowolony z zakupu domku na nowcu . szybki odbior (bez... starbucks ok (1) wszytsko ok , mila obsluga andy