Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

budynek wieża leszka białego (1) zakupiliśmy z mężem mieszkanie w tej inwestycji. Obsług w dziale klienta... Kalinka Brętowska Brama (2) Kupiliśmy mieszkanie w inwestycji Brętowska Brama w fenomenalnej cenie i... Łukasz zadowolony klient (1) odebrałam mieszkanie w październiku w 3 Żaglach . jestem bardzo zadowolona.... Wicher
Alicja - opinia (3) Bardzo proszę uważać na firmę Inpro, nie wykonują prac zgodnie z projektem.... Alicja Odradzam (2) Odradzam mieszkam na osiedlu myśliwska 3 i same problemu od roku nie działa... karol BB (5) WYKONANIE SUPER OBSLUGA TEZ MILA TAKZE PO ODEBRANIU MIESZKANIA ;O) FACE KK (2) niespotykana pomoc w dziale obslugi klienta na plus kim OPINIA (2) zadowolony klient szyszko stanowczo odradzam (1) uwaga na zapisy w umowie, bardzo niekorzystnej dla kupującego, zwłaszcza... beata w. bretowska brama (2) Juz od ponad roku mieszkamy z rodzina w tym budynku i jest naprawde fajnie .... Dlms kiepski deweloper (2) Jest to mój pierwszy deweloper z jakim miałem styczność więc nie mam... k2 Kupno mieszkania (1) Witam, proszę o informację jak się mieszka na osiedlu HYNKA bo jestem... ika TZ (3) DOBRY WYBOR ;0) SKL Bardzo dużo ukrytych wad!!! (5) Osiedle Myśliwskie III. Sam zakup mieszkania i terminowość nie pozostawiają... Jarek trzy zagle (2) zadowolony i z obslugi i z mieszkanka cl trzy żagle (8) witam, mam pytano, czy ktoś kupil mieszk na tym osiedlu? jak oceniacie umowe?... martatymi 3zagle (3) przyjemnie i profesjonalnie .... uwazam zakup za bardzo udany ;o)... anna TRZY ZAGLE (2) mieszka sie fajnie, nie mam na co narzekac wiec duzy PLUS ! fantom BRETOWSKA BRAMA (3) FAJNA FIRMA ... TYLE W TEMACIE BRETOWSKA BRAMA SDK Ściema z pozytywnymi opiniami (1) Pozytywne opinie wystawiają tutaj ludzie z INPRO. Spójrzcie na składnie, te... Kowal