Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

trzeba mysleć o ludziach (1) Dotyczy city Park zwykli mieszkańcy nie moga wejść spokojnie do parku, miasto... stefania Trzy żagle , albo raczej trzy żagle + coś!!!!!!!!!! (2) Inpro zbudowało osiedle Trzy Żagle. Mieszkańcy się już wprowadzili lub... KK Jabłoniowa (2) Generalnie jestem bardzo zadowolona z dewelopera, jak i jakości mieszkań. To... Marta
JAKOSC (4) MILE ZASKOCZONA JAKOSCIA WYKONANIA MIESZKAN ... kolka Autor - opinia (1) Masakra. Dziękuję wszystkim za opinie. Powoli się zacząłem zastanawiać nad... Autor City Park (4) Jestem bardzo zadowolony z działu sprzedaży i ich doradcy kredytowego... Jarosław Jakość powala (1) A ja radzę mocno zastanowić się przed zakupem u tego Dewelopera - Jakość... zawiedziony Jakość powalająca (1) A ja radzę mocno zastanowić się przed zakupem u tego Dewelopera - Jakość... niezadowolony Generalnie na plus ALE... (1) Ale dział sprzedaży to tragedia...Upór i BRAK chęci pomocy do... Arek Zapraszam na Osiedle Wróbla Staw Mieszkania (1) Witam. Zapraszam na osiedle Wróbla Staw Mieszkania. W listopadzie w od... jolan13@wp.pl Bardzo przyjazny deweloper (5) Dlugo szukaliśmy i zastanawialiśmy się czy kupić mieszkanie z rynku wtórnego... Lukasz obsługa w Inpro (5) Zdecydowałam się na zakup mieszkania w Inpro na osiedlu Jabłoniowym i jestem... Marta po prostu zły deweloper (1) Kupiłem mieszkanie na Wróbla Stawie. O ile samo mieszkanie bez większych i... Roche Beznadziejna firma. (2) - opóźnienie w oddaniu mieszkania o ponad 2 miesiące, - tragicznie niskie... Klient POSitive-nie zakręcona firma ! (3) Polecamy tego dewelopera. LSI Software S.A. www.HoReCa.net.pl kasy fiskalne budynek wieża leszka białego (1) zakupiliśmy z mężem mieszkanie w tej inwestycji. Obsług w dziale klienta... Kalinka Brętowska Brama (2) Kupiliśmy mieszkanie w inwestycji Brętowska Brama w fenomenalnej cenie i... Łukasz zadowolony klient (1) odebrałam mieszkanie w październiku w 3 Żaglach . jestem bardzo zadowolona.... Wicher Alicja - opinia (3) Bardzo proszę uważać na firmę Inpro, nie wykonują prac zgodnie z projektem.... Alicja Odradzam (2) Odradzam mieszkam na osiedlu myśliwska 3 i same problemu od roku nie działa... karol