Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

gdynia sklodowska (1) kilka miesiecy po odboiorze ... bez uwag wszystko ok ... pozdrawiam tessa ARKONSKA , HYNKA (2) solidna firma posiadam 2 50m mieszkania w obu lokalizacja i jestem bardzo... kaska DOMKI NOWIEC (2) jestem po odbiorze domku . nie mam nic do zarzucenia developerowi ... odbior... agnieszka
extra (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam wiki Willa Maria (2) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... OP do dyrekcji INPRO (1) Ludzie zrobcie cos z pania "architekt" z osiedla Mysliwskie III! TA kobieta... pyrex DUZY PLUS (1) BARDZO CHWALE SOBIE TO JAK ODDANO MI MIESZKANIE NA OS. SKLODOWSKIEJ,... HANIA Hynka (1) Mieszkam na Hynka i cieżko znaleźć jakieś pozytywne opinie poza takimi jak... Andrzej Arkońska (1) Właśnie dziś odbieraliśmy mieszkanie na Arkońskiej i jesteśmy zachwyceni.... Iwona Hynka (2) Dlaczego Inpro w wizualizacji osiedla Hynka nie umiescilo biurowca ktory to... Piotr INPRO SKLODOWSKA (1) przyjemny odbior mieszkania aaa2 Skłodowska (2) Odebraliśmy właśnie mieszkanko na osiedlu Skłodowskiej, bardzo ładne są małe... Jaga MILE ZASKOCZONY (1) odbior mieszkania na bardzo duzy + taxsop bardzo zadowolony klient (1) dziekuje za serdeczna pomoc jednej z osob z dzialu sprzedazy firmy applepoland juz po odbiorze nowiec (2) moge sie wypowiedziec tylko w superlatywach na temat inpro . . . bardzo... kenia happy (1) bardzo sie ciesze ze przed terminem domena wILLA mARIA (1) zadowolona klientka campari domki na nowcu (1) -odbior kilka malych usterek "codziennosc" usuniete w 48h -domek oddany... kghm zadowolony (2) bardzo cenie sobie to jak milo i profesjonalnie przyjeto mnie w firmie inpro... ysl hynka (1) podzielam zdanie przedmowcy. bylo kilka drobnych usterek ale inwestor usunal... jesse