Nowa instalacja gazowa w kamienicy (1) W drugiej połowie października Pogotowie Gazowe odcięło nam dopływ gazu w... Janusz Przerobienie instalacji gazowej (1) Świetne doradztwo i do tego ekspresowe wykonanie z wyprostowaniem i... Grzegorz Wymiana kaloryferow (1) Włodarczyk to bardzo dobry wykonawca :) Doradzili w sprawie kaloryferów i... Grzegorz
Polecam. (1) Bardzo sprawna zgrana ekipa , szybko wykonana i bez zastrzeżeń praca . Godna... Irek Profesjonalnie i sprawnie (1) Zleciłam firmie wykonanie przyłącza gazowego do budynku. Panowie wykonali... Katarzyna Rekomenduję firmę Wlodgaz (1) Z firmy WLODGAZ skorzystałem w awaryjnej sytuacji. Awaria została usunięta... Marek Weiland Tanio, szybko i solidnie. Polecam (1) Polecam ,firma solidna usługa wykonana z pełnym profesjonalizmem ,sprawnie... Benedykt Rewelacja POLECAM !! (1) Mega szybka konkretna obsługa nawet taka drobnostka jak zamontowanie kolanka... Łukasz Tanio, szybko i solidnie. Zdecydowanie polecam (1) Firma miała za zadanie skrócenie rury gazowej pod ciśnieniem oraz podłączenie... Piotr Po roku używania centralnego ogrzewania. (1) Prace były wykonane przez pracowników czysto i szybko. Ekipa bardzo miła i... Marzena K. POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy WLODGAZ. Usługa została wykonana... IH Polecam! (1) Korzystałam z usług Pana Włodarczyka przy przebudowie instalacji gazowej w... Magdalena Szybka i profesjonalna usługa - polecam (1) Bardzo przystępna obsługa klienta, zaraz przed majowym weekendem kiedy... Kamila Polecam MEGA EKIPE pana Ryszarda (1) zaledwie kilka dni temu zakonczylismy remont polegający na montazu pieca... Radek Gdansk Wrzeszcz instalacja gazowa (1) Firma godna polecenia!!! Widać prawdziwą fachowość. Zakładaliśmy instalacje... Damian Polecam (1) Bardzo szybko,bardzo czysto, uprzejmie,miło, dobra cena, stały kontakt... Marzena K. Joanna - opinia (1) Z usług firmy Włodgaz korzystałam kilka razy. W 2014 r. pracownicy pana... Joanna Pomyłka (1) Z uslugi skorzystalem zachecony spora liczba pozytywnych komentarzy na... mastah' Wymiana instalacji (1) Dobry kontakt, przystępna cena , błyskawiczna realizacja. Solidni fachowcy ,... gcze 3 x "S" = Szybko Sprawnie Solidnie (1) Jak to dobrze że nie wszyscy prawdziwi fachowcy wyjechali na „Zieloną... Magda z Pomorskiej 16